robi173 Posted August 22, 2018 Share Posted August 22, 2018 Witam,ktoś może ma i używa: http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7476532084 faktyczne pokrywa cały ekran? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fing Posted August 23, 2018 Share Posted August 23, 2018 1/3 wartości opaski. A jak się źle założy? Przesadzają z tą ceną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jepcio Posted August 23, 2018 Share Posted August 23, 2018 (edited) Kupiłem na Ali za nie całe 6 zł. Jak dojdzie dam znać co i jak:) Edited August 23, 2018 by Jepcio Link to comment Share on other sites More sharing options...
fing Posted August 23, 2018 Share Posted August 23, 2018 Kupiłem na Gearbeście też 5 sztuk, dwie od razu poszły na zmarnowanie a trzecia jakoś na razie leży ale dobrej jakości to one nie są. Aha, jak założysz te z Chin i po wygładzeniu nadal będą widoczne pęcherze to jest szansa, że na drugi dzień samoistnie znikną, przynajmniej u mnie tak było.:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi173 Posted August 23, 2018 Author Share Posted August 23, 2018 Też zamówiłem na Ali, ale nie ma takich które kryją cały ekran, stąd moje pytanie ,czy te 3mk faktycznie kryją cały wyświetlacz, łącznie z bokami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lokator Posted August 24, 2018 Share Posted August 24, 2018 Są szkła hartowane do tej opaski? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbezel Posted August 25, 2018 Share Posted August 25, 2018 Ja po zakupie na Aliexpress swojego MiBand3 otrzymałem 2 folie (nie pokrywające całego ekranu) i powiem szczerze, że to badziewie jest. Pęcherze zniknęły, ale na "rogach" się odkleja, gdyż nie są one pozaginane, tylko prosta folia, a wyświetlacz jest zakrzywiony. Daj znać jak działa ta mk3, jeżeli zdecydujesz się na zakup Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamKli Posted August 25, 2018 Share Posted August 25, 2018 Kupiłem w gearbest za 0.54$ 2szt. Takie w żółtej foli ochronnej. Pierwsza na zmarnowanie, drugą nakleiłem idealnie przykładając płaską powierzchnię później lekkie podgrzanie suszarką i dociśnięcie boków (gdzie wyświetlacz jest już zaokrąglony). Folia już ponad tydzień trzyma i sie nigdzie na bokach nie odkleja. Nie zakrywa całej powierzchni ale góra jest chroniona czyli najbardziej podatne miejsce na zarysowania w moim przypadku.3mk chyba pogrzało z tą ceną. Gdyby kosztowało z. 14.99 bym się jesCze zastanawiał. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted August 29, 2018 Share Posted August 29, 2018 Ja po zakupie na Aliexpress swojego MiBand3 otrzymałem 2 folie (nie pokrywające całego ekranu) i powiem szczerze, że to badziewie jest. Pęcherze zniknęły, ale na "rogach" się odkleja, gdyż nie są one pozaginane, tylko prosta folia, a wyświetlacz jest zakrzywiony. Daj znać jak działa ta mk3, jeżeli zdecydujesz się na zakup Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu TapatalkaDostałem podobny zestaw i.. Folia jest OK. Ona jest 3 warstwowa W środku jest ta właściwa miękka folia która po nalożeniu jest OK. Jak z czasem zobaczymy Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbezel Posted August 29, 2018 Share Posted August 29, 2018 Dostałem podobny zestaw i.. Folia jest OK. Ona jest 3 warstwowa W środku jest ta właściwa miękka folia która po nalożeniu jest OK. Jak z czasem zobaczymyWiem, ze 3-warstwowa. Przyklejalem juz wiele folii i szkieł na różne ekrany. Ale niestety dwie zmarnowałem. Zamówiłem nowe i zastosuje porade kolegi z postu wyżej, że użyje suszarki do poddania sie folii na zagięciach Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chelsey Posted August 29, 2018 Share Posted August 29, 2018 Też przyszły dzisiaj do mnie folie na MiBanda 3 z gearbestu (5 za jakieś ~7,5zł). Co to samej folii jest bardzo dobrze, idealnie się przykleiła (nigdzie nie odstają) i chroni cały najbardziej narażony przód opaski. Jedynie u mnie minus, bo jest jeden duży bąbel którego nie mogę usunąć, jak nie zejdzie przez noc to jutro drugie podejście Link to comment Share on other sites More sharing options...
madzialke Posted August 31, 2018 Share Posted August 31, 2018 Dnia 23.08.2018 o 07:01, fing napisał: 1/3 wartości opaski. A jak się źle założy? Przesadzają z tą ceną. Nie wiem czy doczytałeś, ale w zestawie są 4 sztuki folii. Więc cena nie taka znów z kosmosu jednak ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chelsey Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 Po 2 dniach wszystkie bąble uciekły i mogę śmiało polecić folię z gearbestu. Jak dla mnie stosunek cena:jakość genialny. 5 folii za 7.5zl, samo spasowanie bardzo dobre, nic nie odstaje.Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
meriox Posted September 6, 2018 Share Posted September 6, 2018 Folia 3mk Arc. Koszt ok. 20zł za komplet - 4szt. Zakrywa całą powierzchnię, łącznie z klawiszem i zaokrągleniami. Po aplikacji na "mydełko" jest praktycznie niewidoczna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek04 Posted September 6, 2018 Share Posted September 6, 2018 Daj linka. Co to znaczy na mydełko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
meriox Posted September 6, 2018 Share Posted September 6, 2018 42 minuty temu, maciek04 napisał: Daj linka. Co to znaczy na mydełko? Pisząc "mydełko" miałem na myśli urządzenie Mi Band 3. W allegro wpisz frazę "3mk Mi Band 3" to znajdziesz oferty z folią. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcingp5 Posted September 6, 2018 Share Posted September 6, 2018 Mam folię 3mk prawie 2 miesiące używana codziennie w ekstremalnych warunkach w kontakcie z pyłem i przy szlifowaniu metali. Wygląda jak matowa ale bez folii to wolę nie wiedzieć jak by to wyglądało bo nieraz dostał szlifa o metalowy stół. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jepcio Posted September 22, 2018 Share Posted September 22, 2018 Zamówiłem te. Przyszły przyklejone i okazuje idealnie. Dobrze się klei, żadnych pęcherzyków powietrza. Lekko zachodzi na boki. Dodatkowo jest ochrona na guzik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
witek_77 Posted September 22, 2018 Share Posted September 22, 2018 @Chelsey i @meriox widze, że na mb3 jest jak na mb2 czyli różne ekrany. Ja miałem taki ładny prawie biały w mb2 czyli kolor neutralny, a żona miała niebieskawy bardziej zimny. Tutaj @Chelsey ma taki ładny neutralny a @meriox zimny Spoko, żona na obecnym też ma zimny kolor, a ja mam BIPa i bateria prawie 2 miesiące, a jak chodzę z GPS po górach (2x w miesiącu) to około 30 dni ciągnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi173 Posted September 29, 2018 Author Share Posted September 29, 2018 W końcu przyszła moja folia, kupiłem tu: https://s.click.aliexpress.com/e/cfsczITA Jestem naprawdę zadowolony mimo że nie zakrywa całego banda to prawie jej nie widać. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKORPION Posted September 29, 2018 Share Posted September 29, 2018 (edited) Ja czekam na zamówione folie ale chciałem takie na cały ekran. Zobaczymy jak przyjdą. Oby do tego momentu się nie porysowała Edited September 29, 2018 by SKORPION Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxio69 Posted September 30, 2018 Share Posted September 30, 2018 Polecacie jakaś folie która zakrywa cały wyświetlacz? Ewentualnie taka która prawie jest niewidoczna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKORPION Posted September 30, 2018 Share Posted September 30, 2018 Przecież masz posty wyżej. Warto czasem trochę poczytać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxio69 Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 Jak z wytrzymałością tej foli od 3mk? Po naklejeniu na bokach wygląda jak by się miała za jakiś czas oderwać. Może by ją potraktować suszarką żeby lepiej się ułożyła? Czy to nie ma sensu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKORPION Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 Ja nie mam cierpliwość i ręki do tych folii. Przyszły z Chin 5sztuk i wszystkie zmarnowałem a to krzywo naklejone A to bąble pozostawały. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chelsey Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 U mnie w tych chińskich (też 5 sztuk) bąble znikły dopiero po 2 dniach, a były naprawdę pokaźne i myślałem, że zostaną. Było trzeba wykazać trochę cierpliwości. Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKORPION Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 Może i masz rację to się zamówi jeszcze za piątaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek7001 Posted December 14, 2018 Share Posted December 14, 2018 Ja także zakupiłem folię 3mk ARC. Jestem bardzo zadowolony, boki zakryte, łatwy montaż., 4szt. w komplecie. Szczerze polecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts