pingwin_corp Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 Cześć Dziś przyszła opaska, ku mojemu zdziwieniu, a automatu zaktualizowała się i jest PL mam natomiast problem z odrzucaniem połączeń jak ktoś dzwoni, to niezależnie czy wciskam przycisk, czy przytrzymuje, na opasce znika info że ktoś dzwoni a tel jak dzwonił tak dalej sobie dzwoni :/ działa ta funkcja u Was? Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi173 Posted August 24, 2018 Share Posted August 24, 2018 Huawei p10 light-działa bardzo dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arnate Posted August 24, 2018 Share Posted August 24, 2018 U mnie na Xiaomi Redmi Note 4 również działa bez problemu. Krótkie naciśnięcie na ekranie wycisza połączenie, natomiast dłuższe przytrzymanie przycisku pozwala na odrzucenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krupniok200 Posted August 25, 2018 Share Posted August 25, 2018 xiaomi mi6 na systemie xiaomi.eu dev 8.8.9 bez problemu działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbezel Posted August 25, 2018 Share Posted August 25, 2018 Mi również działa bez problemu, ale musiałem na galaxy s7 dużo ustawień pozmieniać, aby wszystko działało bez zarzutu (mam na myśli apkikację MiFit na android) - dodać do aplikacji niemonitorowanych przy baterii, nadać wszelkie możliwe uprawnienia, pozwolić na ustawienia administratora w opcjach aplikacji (w opcjach tel nie apk), pozwolić na wyświetlanie apk na wierzchu, pozwolić na wszystko w ustawieniach "dostęp specjalny" i pewnie jeszcze coś było. Wejdz w ustawienia w tel, aplikacje i znajdz MiFit i tam popatrz co można jeszcze zmienić na plus (bateria, uprawnienia, brak usypiania apk) oraz poszukaj w ogólnych ustawieniach aplikacji. Nie wiem jak z Twoim tel, ale samsungi mają dość skomplikowane te ustawienia (pewnie z racji bezpieczeństwa). Owocnego poszukiwania.Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pingwin_corp Posted September 6, 2018 Author Share Posted September 6, 2018 U mnie może być to spowodowane custom romem na telefonie :/ Kiedyś sprawdzę na innym tel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted September 6, 2018 Share Posted September 6, 2018 A w uprawnieniach MiFit jest zezwolenie na dostęp do telefonu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jepcio Posted September 6, 2018 Share Posted September 6, 2018 1 godzinę temu, Netoper napisał: A w uprawnieniach MiFit jest zezwolenie na dostęp do telefonu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michaubpl Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 Zauważyłem że jak wyciszę połączenie z opaski to nie słychać dzwonka ale następuje wyłączenie również dźwięków w telefonie. A zależy mi tylko na wyciszeniu połączenia.Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKORPION Posted September 26, 2018 Share Posted September 26, 2018 Używam notify & fitness i również nie mogę odrzucić połączenia przychodzącego jedynie wyciszyć... Uprawnienia sprawdzałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz190 Posted January 7, 2019 Share Posted January 7, 2019 A jest możliwość wyłączenia tego wyciszania połączenia ? Teraz w zimie jak pracuje to jak odkrywam rękaw kurtki to przypadkowo samo wycisza mi połączenie i automatycznie nazwa kontaktu znika mi z mibanda. Chciałbym żeby dzwonilo i wyświetlało kontakt cały czas. Używam mibanda tylko po to aby wiedzieć kto dzwoni czy muszę odebrać czy mogę oddzwonić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKORPION Posted January 8, 2019 Share Posted January 8, 2019 W notify & fitness można wyłączyć. Ogólnie dowolnie można modyfikować akcje w tym programie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts