souacz Posted August 3, 2018 Share Posted August 3, 2018 Czy ktoś z Was zaktualizował do wersji z tematu? Jeśli tak to czy działa Wam dźwięk DD lub DTS? Na moim jest tak, że po aktualizacji mam zwykłe stereo, nie działa przekazywanie dźwięku. Odinstalowałem, zainstalowałem Alpha 2 i jest ok. Ale przeglądam sieć i nie widzę zgłoszenia podobnych problemów, zastanawiam się czy to specyficzne dla MiBox czy ogólny babol w Kodi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal_001 Posted August 3, 2018 Share Posted August 3, 2018 A w ustawieniach zaawansowanych dźwięku włączyłes wszytsko? Miałem podobny problem na kodi 17 a okazało się że po prostu miałem ustawione stereo w ustawieniach. Wysłane z mojego Mi MIX 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
souacz Posted August 4, 2018 Author Share Posted August 4, 2018 Właśnie wszystko było ustawione, sprawdziłem. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts