marcinb547 Posted July 30, 2018 Share Posted July 30, 2018 Witam Mam swojego amazfit pace A1612 z z niedawno uaktualniona wersją 2.8.0.5 Problem jest taki że po aktualizacji przestał działać kompas i nie pokazuje żadnej jednostki w Air Pressure tak jak na zdjęciu. Wchodziłem w zakładkę device i robiłem rebot nie pomogło robiłem factory reset też nie pomogło. Miał ktoś taki przypadek lub czy ktoś ma jakiś pomysł jak to naprawić? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted July 30, 2018 Share Posted July 30, 2018 11 minut temu, marcinb547 napisał: Miał ktoś taki przypadek lub czy ktoś ma jakiś pomysł jak to naprawić? Miałem (wszyscy mieli, nie każdy zauważył) dokładnie taki sam problem, ale w Bip-ie. Winne było wadliwe FW które po kilku dniach naprawili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinb547 Posted July 30, 2018 Author Share Posted July 30, 2018 (edited) Ale już minęło 10 dni i nic się nie zmieniło. Czy można jakoś zrestartować zegarek może to pomoże? Czy w ogóle jest sens coś robić? Edited July 30, 2018 by marcinb547 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted July 30, 2018 Share Posted July 30, 2018 12 minut temu, marcinb547 napisał: Czy w ogóle jest sens coś robić? Jeżeli to wina FW to nic nie pomoże, poza wgraniem nowszego poprawionego (albo starszego, ale to trudniejsze i ryzykowne). Musiał by potwierdzić ktoś z tym samym FW, czy ma taki problem. Bip-a aktualizują częściej, może dlatego że przez MiFita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts