Xenorsek Posted July 28, 2018 Share Posted July 28, 2018 Hej, mam pewien problem. Gdyż chcę zmienić numer telefonu w moim urządzeniu, ponieważ zmieniłem kartę. Karta nie może sama się aktywować (cały czas pokazuje się błąd i nie dostaje SMS z kodem). Próbowałem zmienić w profilu konta mi Account mój numer, ale nie mogę bo cały czas jest błąd który brzmi " The format of the phone number you entered is invalid". Jakieś rady ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenorsek Posted July 29, 2018 Author Share Posted July 29, 2018 Możliwe, że SMS aktywacyjny nie jest odbierany przeze mnie po przez operatora. Uważam tak, gdyż w innej aplikacji tak samo nie otrzymuje tej wiadomości. Uważam że można zamknąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted July 29, 2018 Share Posted July 29, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts