Antyhaker 295 Report post Posted October 3, 2018 14 minut temu, Roman_M napisał: ...i wyłączenia odciskiem No współczuję :c 1 Share this post Link to post Share on other sites
Roman_M 33 Report post Posted October 3, 2018 No współczuję :cNie rozumiem po co ten sarkazm. Pomijam, że na polskim regionie brak odblokowania twarzą, to ponadto brak dostępu w sklepie do niektórych apek. Nie każdy Polak uwiązany jest do swojego regionu, bo nie każdy mieszka w Polsce. Pozdrawiam Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Antyhaker 295 Report post Posted October 3, 2018 Jaaaasne. Po prostu kombinujesz i tyle, a nie żadne "nie każdy Polak mieszka w Polsce" 1 Share this post Link to post Share on other sites
frrancuz 179 Report post Posted October 3, 2018 Wy się przegadujecie jak dzieci, a ja pytam poważnie. Czego brakuje na polskim regionie?RN5p - whyred Share this post Link to post Share on other sites
Roman_M 33 Report post Posted October 3, 2018 Wy się przegadujecie jak dzieci, a ja pytam poważnie. Czego brakuje na polskim regionie? RN5p - whyred To co już napisałem plus motywów Share this post Link to post Share on other sites
maxio69 8 Report post Posted October 3, 2018 1 godzinę temu, frrancuz napisał: Wy się przegadujecie jak dzieci, a ja pytam poważnie. Czego brakuje na polskim regionie? RN5p - whyred 1. Brak odblokowywania twarzą. 2. Brak motywów. 3. Telefon gra sporo ciszej na słuchawkach. 4. Jak czegoś jeszcze nie dopisałem to niech ktoś dopisze. 1 Share this post Link to post Share on other sites
frrancuz 179 Report post Posted October 3, 2018 Nie widziałem braków bo mam miui polska. Czyli to global jest wybrakowany RN5p - whyred Share this post Link to post Share on other sites
maxio69 8 Report post Posted October 3, 2018 10 minut temu, frrancuz napisał: Nie widziałem braków bo mam miui polska. Czyli to global jest wybrakowany RN5p - whyred No właśnie ja nie mam nic wgrane telefon kupiony w xkomie i nic z nim nie robiłem. Share this post Link to post Share on other sites
cort06 20 Report post Posted October 4, 2018 Ktoś z posiadaczy odpowie mi jak jest z ekranem przy patrzeniu przez okulary z polaryzacją? Różne wersje w internecie przeczytałem. I w pionie i poziomie nie ma problemów? Na moim mi4 np w pionie jest ok ale w poziomie nic nie widać. Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
olutus 26 Report post Posted October 4, 2018 Ktoś z posiadaczy odpowie mi jak jest z ekranem przy patrzeniu przez okulary z polaryzacją? Różne wersje w internecie przeczytałem. I w pionie i poziomie nie ma problemów? Na moim mi4 np w pionie jest ok ale w poziomie nic nie widać. Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu TapatalkaCoś gdzieś widziałem że w pionie bywa kiepsko. Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
cort06 20 Report post Posted October 4, 2018 Coś gdzieś widziałem że w pionie bywa kiepsko. Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu TapatalkaTak. Ja też na taką recenzję trafiłem, ale w drugiej było, że ok. Dlatego szukam od kogoś kto ma i może sprawdzić, bądź używa. Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
maxio69 8 Report post Posted October 5, 2018 Zauważyłem po ostatnim ładowaniu bateria dość szybko leci w dół ładowałem po jakiś 2h od ładowania spadek o 8% z czego były 2 krótkie rozmowy chwilę na yt i nic więcej mam kłódkę na 3 apkach i praktycznie tyle. Share this post Link to post Share on other sites
frrancuz 179 Report post Posted October 5, 2018 Która wersja softu? 8920 jest kiepska dla baterii. RN5p - whyred Share this post Link to post Share on other sites
maxio69 8 Report post Posted October 5, 2018 3 minuty temu, frrancuz napisał: Która wersja softu? 8920 jest kiepska dla baterii. RN5p - whyred A gdzie to znajdę. Share this post Link to post Share on other sites
frrancuz 179 Report post Posted October 5, 2018 Stable 10To powinno być OK. Sam mam już teraz stabilne i jestem całkiem zadowolony z czasu pracy. Chociaż, zdarza się mu czasem swirować. RN5p - whyred Share this post Link to post Share on other sites
maxio69 8 Report post Posted October 5, 2018 To może teraz dostało takiego świat bożego teraz jak go wyłączyłem i włączyłem mam tak. A u ciebie jak to wygląda. Share this post Link to post Share on other sites
frrancuz 179 Report post Posted October 5, 2018 Jutro. Jestem po ładowaniu RN5p - whyred Share this post Link to post Share on other sites
Antyhaker 295 Report post Posted October 5, 2018 Dnia 3.10.2018 o 18:12, Roman_M napisał: ...i wyłączenia odciskiem Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Zapodaj na jakiem regionie jest takie cudo, bo nigdzie go nie widziałem - czy to na filmikach, czy w modyfikacjach. 1 Share this post Link to post Share on other sites
skay77 98 Report post Posted October 5, 2018 Antyhaher może chodzi o takie coś jak Gesty czytnika linii papilarnych takie są w root esentials tool Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
focusik09 76 Report post Posted October 5, 2018 16 minut temu, Antyhaker napisał: Zapodaj na jakiem regionie jest takie cudo, bo nigdzie go nie widziałem - czy to na filmikach, czy w modyfikacjach. Też nie spotkałem tego jako opcję po zmianie regionu. Znalazłem, ale tylko modyfikacje u ruskich. Używam tego, i jakoś daję radę. Post nr 1077 https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=902688&st=1060#entry77125282 Share this post Link to post Share on other sites
Roman_M 33 Report post Posted October 5, 2018 Zapodaj na jakiem regionie jest takie cudo, bo nigdzie go nie widziałem - czy to na filmikach, czy w modyfikacjach. To był żart. Odpowiedź na twoje reklamy.Ale z drugiej strony faktycznie wyłączam telefon odciskiem z pomocą zewnętrznej apki.Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Antyhaker 295 Report post Posted October 5, 2018 Antyhaher może chodzi o takie coś jak Gesty czytnika linii papilarnych takie są w root esentials tool Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu TapatalkaNie wiadomo o co chodzi, dlatego pytam Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Roman_M 33 Report post Posted October 5, 2018 Nie wiadomo o co chodzi, dlatego pytam Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu TapatalkaO to pytasz?Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Antyhaker 295 Report post Posted October 5, 2018 O to pytasz?Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu TapatalkaPytałem o ten niby żart. Zapomnij.Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
maxio69 8 Report post Posted October 7, 2018 Witam. Czy mógł by mi ktoś sprawdzić jak wygląda u Was zużycie baterii przez "system android" w opcji "zużycie baterii" bo mi się wydaje że coś mam za dużo. Raz pokazuje ponad 20% raz 9%. Share this post Link to post Share on other sites
raideri 19 Report post Posted October 7, 2018 Około 6% Share this post Link to post Share on other sites
maxio69 8 Report post Posted October 7, 2018 Ok a można sprawdzić ile jest zaraz po naładowaniu do 100%. Jakie zużycie wtedy będzie jak naładujesz baterie do 100% i wtedy zobacz. Share this post Link to post Share on other sites
piter1114 3 Report post Posted October 7, 2018 jaki TWRP działa poprawnie z stockiem global? Share this post Link to post Share on other sites
bioly87 23 Report post Posted October 7, 2018 1 godzinę temu, piter1114 napisał: jaki TWRP działa poprawnie z stockiem global? Ja używam OrangeFox R8.1 z no-verity-opt-encrypt-6.0.zip Share this post Link to post Share on other sites
piter1114 3 Report post Posted October 7, 2018 59 minut temu, bioly87 napisał: Ja używam OrangeFox R8.1 z no-verity-opt-encrypt- z MIUI 10 (ARB4) ? Share this post Link to post Share on other sites
raideri 19 Report post Posted October 7, 2018 8 godzin temu, maxio69 napisał: Ok a można sprawdzić ile jest zaraz po naładowaniu do 100%. Jakie zużycie wtedy będzie jak naładujesz baterie do 100% i wtedy zobacz. 14% 1 Share this post Link to post Share on other sites
frrancuz 179 Report post Posted October 7, 2018 Naladowałem. Odłączylem. Od razu sprawdziłem: 49.7% Po ~2h działania, ~30min sot jest na 9.9%RN5p - whyred 1 Share this post Link to post Share on other sites
bioly87 23 Report post Posted October 9, 2018 Dnia 7.10.2018 o 14:42, piter1114 napisał: z MIUI 10 (ARB4) ? Tak Share this post Link to post Share on other sites
Roman_M 33 Report post Posted October 9, 2018 Naladowałem. Odłączylem. Od razu sprawdziłem: 49.7% Po ~2h działania, ~30min sot jest na 9.9%RN5p - whyred 3 godz dzialania. Ze 100% do 91%. Sot 1godz 45minut. Miui 10. LTE na jednej z kart ustawione na sztywno (LTE only) Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Antyhaker 295 Report post Posted October 9, 2018 Dnia 7.10.2018 o 12:15, piter1114 napisał: jaki TWRP działa poprawnie z stockiem global? `Poprawnie, tj. wspiera OTA, czy po prostu bezproblemowo? Jeśli to drugie, to każda partycja przywracania z XDA. Share this post Link to post Share on other sites