Kasztanowiec Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 Cześć, używam wersji globalnej i od nakładki miui 9 zaczęły się problemy z powidokami. Dokopałem się do informacji jakoby na matrycach IPS był to efekt możliwy do usunięcia. Pytanie brzmi czy na miui polska występują też te problemy i czy muszę wymienić matrycę czy też mogę spróbować zmianę globala na xiaomi.eu i ponownie cieszyć się z mojego mi5s?
Nezumi Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 Spróbuj i zobacz... Przecież wróżek tutaj nie ma... 1 1
mrosi Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
rock'n'rolla Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 Zmień system, jak nie pomoże to pozostaje jedynie wymiana matrycy co niestety będzie się wiązało z zakupem zamiennika a one są średniej jakości. Oryginałów już nie ma niestety na rynku. Albo ja nie mogę znaleźć Za 160zł masz nowy z ramką, bez czytnika linii papilarnych, z czytnikiem jest za 300zł.
mrosi Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Recommended Posts