ricki Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 (edited) Witam, mam na sprzedaż nieużywane eleganckie i stylowe etui do Xiaomi Mi3 Doskonała ochrona przed rysami, zabrudzeniami czy zadrapaniami. Ma specjalne otwory na aparat, głośność, włączanie. Kolor niebieski: Kolor czarny z czerwoną obwódką Oba etui nigdy nie były używane, w folii ochronnej. Cena po 30zł. sztuka + 5zł. wysyłka Edited September 15, 2014 by ricki Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaltisDrinker Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 A sprawdzałeś czy po włożeniu telefonu do takiej puszki bedzie zasięg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricki Posted September 16, 2014 Author Share Posted September 16, 2014 Sprawdziłem z zasięgiem nie ma żadnego problemu Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
AntyS Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 Na 1s tez łapie bez problemu. Trochę bardziej się grzeje w aucie (automapa+yanosik) Link to comment Share on other sites More sharing options...
borubar Posted September 18, 2014 Share Posted September 18, 2014 To 3 pytanka Z jakiego materiału są wykonane te plecki? Po renderach to ciężko wnioskować jak naprawdę to wygląda. Czy można prosić o zdjęcie czarnej wersji z czerwoną obwódką? I na koniec - jak mają się otwory na aparat i lampę do użytkowania? Tzn czy np robi się odblask lampy z powodu zbyt małego wycięcia otworu? (najbardziej widoczne w nocy - odblask lub tak jakby mgiełka) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lg4xhd Posted September 18, 2014 Share Posted September 18, 2014 No właśnie z czego to jest wykonane? Masz może inne ujęcia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricki Posted September 19, 2014 Author Share Posted September 19, 2014 nowe ujęcia: z czego jest zrobione? hm... według opisu aukcji gdzie były kupione czyli: http://www.aliexpress.com/item/22-Color-Toughened-Glass-Back-Cover-And-Aluminum-Frame-2-in-1-For-Xiaomi-3-Mi3/2012083854.html Plastik + hartowane szkło + aluminium Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricki Posted September 22, 2014 Author Share Posted September 22, 2014 Czarny sprzedany, niebieski dostępny Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricki Posted October 6, 2014 Author Share Posted October 6, 2014 Nowa cena na niebieski: 25zł z wysyłką po wpłacie Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
boober Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 masz to jeszcze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricki Posted October 6, 2014 Author Share Posted October 6, 2014 Mam Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderbary Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 30 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts