arek0097 Posted July 26, 2018 Share Posted July 26, 2018 (edited) Cześć, Wczoraj nabyłem nową sztukę Xiaomi Redmi Note 5 w wersji 4GB i po włączeniu smartfona, konfiguracji i wpisaniu hasła do routera, wyskoczyła informacja o aktualizacji MIUI do wersji 9.5.19.0. Najpierw sprawdziłem jakość dźwięku itd... Wszystko było ok, a później zaktualizowałem soft i cóż... W niektórych aplikacjach dźwięk jest bardzo głośny, a w niektórych cichy. Na YouTubie piosenki nie są zbyt głośne, ale w niektórych przypadkach jest dosłownie masakra. Postanowiłem pobrać grę i dźwięk przerzucić na głośnik smartfona. Po instalacji gry, włączyłem ją, a tu zupełna cisza. Dzisiaj zainstalowałem inną pozycję i dźwięk jest bezproblemowy. Zauważyłem też, że bateria naładowana na 100% z rana, do wieczora spada do 32 - 35%. Ze smartfona korzystam dziennie jakieś 3h. Czasami nie łapie też suwak na ekranie lub jakaś ikonka. Smartfon nabyłem w sklepie Bestcena, był zafoliowany i nie śmierdział Czy ktoś z Was doświadczył już tego, z tą wersją nakładki?:) Edited July 27, 2018 by arek0097 Link to comment Share on other sites More sharing options...
focusik09 Posted July 26, 2018 Share Posted July 26, 2018 Tak tylko do przypomnienia, żebyś nie próbował się cofnąć do wcześniejszej wersji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arek0097 Posted July 26, 2018 Author Share Posted July 26, 2018 3 minuty temu, focusik09 napisał: Tak tylko do przypomnienia, żebyś nie próbował się cofnąć do wcześniejszej wersji. Właśnie wertuję posty i zauważyłem tę informację, ale dzięki za przypomnienie Link to comment Share on other sites More sharing options...
matix1293 Posted August 8, 2018 Share Posted August 8, 2018 Co zrobić jak "aktualizacje są gotowe do pobrania" a ja nie chce tych aktualizacji do 9.5.19.0. Teraz jestem na 9.5.13.0 i wszystko działa cacy, telefon mam od wczoraj, nie potrzebuje żadnych aktualizacji bo podobno pojawiają się problemy i antyrollback. Czy moge to jakoś anulowac ty zostaje mi tylko zainstalowac i zostac na juz na tej wersji ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts