MateuszT Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 Hej, Czy coś wiadomo kiedy premiera w PL, nie chce mi się bawić z zamawianiem z Chin czy Allegro i potem dłubanie w sofcie, zwłaszcza ze to na prezent ma być. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jepcio Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 Ja z ali czekałem 10 dni. Wgranie języka polskiego 5 minut i wszystko śmiga:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
januszcebulka Posted August 11, 2018 Share Posted August 11, 2018 Dnia 25.07.2018 o 13:12, MateuszT napisał: Hej, Czy coś wiadomo kiedy premiera w PL, nie chce mi się bawić z zamawianiem z Chin czy Allegro i potem dłubanie w sofcie, zwłaszcza ze to na prezent ma być. Cześć, w Mi Home powiedzieli mi, że okolice października. W Proline opaska jest już dostępna, ale pamiętać należy o istotnych różnicach dystrybucyjnych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyml Posted August 11, 2018 Share Posted August 11, 2018 1 godzinę temu, januszcebulka napisał: Cześć, w Mi Home powiedzieli mi, że okolice października. W Proline opaska jest już dostępna, ale pamiętać należy o istotnych różnicach dystrybucyjnych. A jakie to są "istotne różnice" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryszard233 Posted August 11, 2018 Share Posted August 11, 2018 Ja zamówiłem z Proline zobaczymy czy to dystrybucja pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chelsey Posted August 12, 2018 Share Posted August 12, 2018 Proline ma chińską wersję, bo tylko taka jest dostępna. Na plus, że dają swoją gwarancję do niej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiano78 Posted August 12, 2018 Share Posted August 12, 2018 Wystarczy zobaczyć pudełko z tyłu.Wersja Global ma inny opis i różni się od wersji China.Można znaleźć screeny na AliExpress np. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryszard233 Posted August 12, 2018 Share Posted August 12, 2018 1 godzinę temu, Chelsey napisał: Proline ma chińską wersję, bo tylko taka jest dostępna. Na plus, że dają swoją gwarancję do niej. Na stronie Proline napisali że ma oznaczenia Ce itd. że to wersja europejska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Khold Posted August 25, 2018 Share Posted August 25, 2018 W Proline opaska przy opcji wysyłkowej kosztuje 119 zł, taniej w PL chyba nie ma Kupował ktoś od nich ? jaka wersja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryszard233 Posted August 25, 2018 Share Posted August 25, 2018 To wersja Ce kupiłem od nich dwa tygodnie temu Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted August 25, 2018 Share Posted August 25, 2018 jaka jest różnica między global a ce? Bo chyba żadna, albo ja nie ogarniam czegoś.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted August 25, 2018 Share Posted August 25, 2018 Żadna. Można kupić 2 zł taniej od Proline, z Polski, też CE tu: https://www.aze.com.pl/pl/p/Opaska-Mi-Band-3-Xiaomi/1771 Ja nigdy nie miałem z tym sklepem problemów, ale nie wszyscy go lubią. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts