Jump to content

Amazfit Pace - samo usuwanie się kilometrów

Bonicz
 Share

Recommended Posts

Cześć wszystkim

To będzie mój pierwszy temat. Od listopada jestem właścicielem zegarka Xiaomi Amazfit Pace. Razem przebyliśmy setki biegowych km. Kilkadziesiąt startów po całej Polsce ale.... ostatnio zaktualizowałem zegarek i wszystko fajnie. Kilka nowych opcji, nowe tarcze lecz czy w bieganiu jest tez tak super? Wyszedłem na jeden z tygodniowych treningów i po 3km spotkałem znajomego wiec spauzowałem trening. Po krótkim odpoczynku ruszyłem dalej. Gdy spojrzałem na zegarek po 5 km to doznałem szoku w km było 0,00km, tętno 0, średnia 0;00. Jedynie czas pokazywał aktualny czas treningu około 25 min i leciał dalej.  Ponowne zatrzymanie treningu i wznowienie nic nie dało. Zakończyłem i zapisałem trening tak jak zawsze to robię i co? i nic. Nie było żadnego śladu po przebiegniętych kilometrach. Treningu nie było ani w zegarku ani w telefonie, tak jakbym wcale nie wyszedł z domu. Dodatkowo zaznacze, że nie mogłem złapać GPS ponownie ani zbadać sobie pulsu. Musiałem wyłączyć i włączyć zegarek. Dziś miałem to samo. Po około 4 km zatrzymałem się aby trochę sie porozciągać i po wznowieniu treningu było wszystko ok. Śledziłem wzrokowo mając w głowie sytuacje z zeszłego tygodnia. Gdy zegarek wskazywał 4,5 km znów przeskoczył na 0.00km i wszystko oprócz czasu wskazywało taka sama wartość. Ponownie reset zegarka i zmartwionym krokiem udałem się do domu.

Czy ktoś miał podobną sytuacje?(szukałem na forum ale nie znalazłem)
Poratujcie proszę, bo nie wiem czy oddawać zegarek do reklamacji, a starty w zawodach juz za chwile.

Pozdrawiam 
Bartek

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...