Jump to content

Ładowanie działa tylko przy wyłączonym telefonie


lamv
 Share

Recommended Posts

Właśnie chciałem naładować fona, a tu zonk, nie działa. Uruchamiam ponownie i nadal lipa. Wyłączyłem i podłączyłem ładowania i chyba ładuje. Kurna, co to może być, oddawać na gwarancję? Kupiłem w proline w tamtym roku, więc gwarancja chyba nadal jest (24 miesiące, tak?). 

Link to comment
Share on other sites

Jakoś ładowanie zaskoczyło, ale niepokoi mnie to. Sprawdzane było na ładowarce i powerbanku i takie akcje się dziwne działy, później jak się trochę bardziej podładował tak powyżej 35% to się uruchomił i dalej ładował, co przy niskim poziomie baterii, poniżej 20% się nie udawało.

Może to tylko jakiś błąd systemowy. A co do gwarancji na baterię to chyba bardziej chodzi o jej wydajność, a nie to czy się spieprzy czy nie.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

No niestety coś się pierniczy. Ładowanie aktualnie działa ale tylko na krótkim kabelku 10 cm dołączonym do powerbanka xiaomi, na każdym innym nawet nie najgorszym, nowym kablu zero ładowania. Tak samo zero kontaktu gdy podłącze dłuższym kablem do kompa, a na tym krótkim coś tam się dzieje.

Kurna, pewnie gwarancja mnie czeka ;/

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...