kazikos 0 Posted July 17, 2018 Report Share Posted July 17, 2018 (edited) Witam ! Mam problem z synchronizacją zdjęć Google, od dwóch dni próbuje mi zsynchronizować 20 zdjęć ("Przesyłam 20 elementów") i nie może.... Uprawnienia aplikacja ma, internet jest(WiFi i LTE osobno i razem), synchronizacja rzecz jasna włączona, miejsce na koncie Google jest Co ciekawe zdjęcia z chmury pobrał w 3 minuty a wysłać nie chce.... Może ktoś pomoże ?? Pozdro. Edited July 19, 2018 by kazikos Link to post Share on other sites
Marcin_89 2 Posted July 26, 2018 Report Share Posted July 26, 2018 To samo u mnie i na dodatek dyktafon też nie chce się synchronizować... A na google nie da rady kontaktów... Idzie oszaleć. Link to post Share on other sites
Krokodyl_Arek 0 Posted July 29, 2018 Report Share Posted July 29, 2018 Ten sam problem na miui.eu z 26 lipca ma ktoś jakieś rozwiązanie? Link to post Share on other sites
kazikos 0 Posted August 3, 2018 Author Report Share Posted August 3, 2018 Zauważyłem że przez galerie można wysłać zdjęcia do chmury, ale to nie o to w tym chodzi przecież Link to post Share on other sites
Marcin_89 2 Posted August 19, 2018 Report Share Posted August 19, 2018 U mnie to samo, galeria i dyktafon i teraz już wiadomości... Po mieleniu wyskakuje takie info "Wyłącz ekran i naładuj do pełna baterię, aby wznowić synchronizację". A synchro na konto google nie mogę kontaktów :/ Link to post Share on other sites
Recommended Posts