Olek619 Posted July 16, 2018 Share Posted July 16, 2018 Jaka jest polityka Xiaomi odnośnie miejsca do dyspozycji w ich chmurze? 3 lata temu na starcie miałem 5 GB, ale od ponad roku mi zwiększyli do 25. Teraz wywala mi ciągle brak miejsca i patrzę że znowu mam 5 GB. Coś się zmieniło czy może 25 GB było na jakiś okres dla każdego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
foopek Posted July 16, 2018 Share Posted July 16, 2018 18 minut temu, Olek619 napisał: Jaka jest polityka Xiaomi odnośnie miejsca do dyspozycji w ich chmurze? 3 lata temu na starcie miałem 5 GB, ale od ponad roku mi zwiększyli do 25. Teraz wywala mi ciągle brak miejsca i patrzę że znowu mam 5 GB. Coś się zmieniło czy może 25 GB było na jakiś okres dla każdego? Od czerwca 2017 do czerwca 2018 było 25gb dla każdego prawie. Ja miałem do 11 czerwca, i przez brak miejsca musiałem wykupić 25gb Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted July 16, 2018 Share Posted July 16, 2018 43 minuty temu, Olek619 napisał: Jaka jest polityka Xiaomi odnośnie miejsca do dyspozycji w ich chmurze? Polityka jest prosta. Dać za darmo więcej żeby przyzwyczaić (na określony czas). Potem zabrać, żeby przyzwyczajony klient musiał wykupić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olek619 Posted July 16, 2018 Author Share Posted July 16, 2018 Ale w tym wypadku to trochę śmieszne, przyznasz. Bo skoro ktoś przez ten rok zapełni z tych 25 załóżmy 20, a potem mu zmniejszają pojemność do 5, to logiki w tym brak Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted July 16, 2018 Share Posted July 16, 2018 14 minut temu, Olek619 napisał: logiki w tym brak Widać nie chodzi o logikę, tylko o kasę. Gdzieś miałeś informację na ile dają Ci te 25 za darmo, prawdopodobnie przeoczyłeś i dałeś się złapać. Niestety do dosyć powszechna praktyka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamunio Posted July 18, 2018 Share Posted July 18, 2018 Widać nie chodzi o logikę, tylko o kasę. Gdzieś miałeś informację na ile dają Ci te 25 za darmo, prawdopodobnie przeoczyłeś i dałeś się złapać. Niestety do dosyć powszechna praktyka.Kto daje i odbiera ten się w piekle poniewiera Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts