Igorius Posted July 15, 2018 Share Posted July 15, 2018 Cześć Jak w Xiaomi Redmi Note 5 Pro włączyć / wyłączyć synchronizację poszczególnych elementów z kontem Google? Link to comment Share on other sites More sharing options...
olutus Posted July 15, 2018 Share Posted July 15, 2018 Cześć Jak w Xiaomi Redmi Note 5 Pro włączyć / wyłączyć synchronizację poszczególnych elementów z kontem Google? Ustawienia - - - > Zakładka Konta. Nastepnie Synchronizacja i we właściwościach konta Google zaznaczasz co chcesz... Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igorius Posted July 15, 2018 Author Share Posted July 15, 2018 @olutus A synchronizacja zdjęć? Jak włączyć? Na moich urządzeniach Samsunga (smartfon Note 2 oraz tablet Note 2014) mogę to ustawić i bez problemu po wejściu na konto Google przez przeglądarkę na PC oglądać na ekranie komputera moje zdjęcia - jak to samo zrobić dla zdjęć z mojego urządzenia Xiaomi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
olutus Posted July 15, 2018 Share Posted July 15, 2018 [mention=14979]olutus[/mention] A synchronizacja zdjęć? Jak włączyć? Na moich urządzeniach Samsunga (smartfon Note 2 oraz tablet Note 2014) mogę to ustawić i bez problemu po wejściu na konto Google przez przeglądarkę na PC oglądać na ekranie komputera moje zdjęcia - jak to samo zrobić dla zdjęć z mojego urządzenia Xiaomi?Aplikacja Zdjęcia (ta od googla) następnie Ustawienia następnie Kopia Zapasowa i Synchronizacja i zaznaczasz pozycje zdjęcia Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts