adzios Posted July 13, 2018 Share Posted July 13, 2018 (edited) Cześć, jestem świeżakiem tu i od razu piszę z konkretnym problemem - właściwie...to szczerze mówiąc przez ten problem się zarejestrowałem... Może ktoś z Was będzie mi w stanie pomóc, dać dobrą radę, ewentualnie zakopać problem, do rzeczy... Odkupiłem na pewnym portalu na O.. Zegarek Amazfit Pace, pierwszy właściciel kupił go z polskiej dystrybucji w Media Markt w grudniu 2017. Wysłał mi paragon potwierdzający zakup - ZGUBIŁEM TEN PARAGON, a zegarek na jednym z ostatnich biegów zepsuł się (przestał działać dotyk, bateria wytrzymuje max 6h..możliwe, że z przegrzania? Nieważne). Byłem w sklepie potrzebują paragon, albo dane kupującego - portal na którym kupiłem zegarek usunął wiadomości - bo są starsze niż 4 miesiące i nie mam już namiarów na sprzedającego... ABC Data nie opisuje na moje maile z pytaniem o ewentualny serwis z ich strony. Macie jakiś pomysł z góry dziękuję i pozdrawiam, adzios Edited July 13, 2018 by adzios literówki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witek_Wojciechowski Posted July 13, 2018 Share Posted July 13, 2018 Mój padł po pływaniu w morzu. Może się dostała woda? Miałem takie same objawy. Krótko trzymała bateria (u mnie godzinę) do tego był ciągle ciepły. Może wsadź go na pół dnia do ryżu, a potem spróbuj naładować. Ja dziś kupiłem na Gearbest nowy. Moj niestety nie przeżył. Przez pół nocy wybierałem ale w końcu wybrałem ten sam .Wysłane z mojego Lenovo YT3-X50L przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
adzios Posted July 13, 2018 Author Share Posted July 13, 2018 (edited) U mnie jest dokładnie jak piszesz - nie działa dotyk, bateria i jest ciągle ciepły. Na trasie były kurtyny wodne, mógł zostać solidnie oblany, ale nie spodziewałem się, że może to go uszkodzić.. Zastanawiam się teraz bardziej jak mogę powalczyć, żeby wysłać go na gwarancję, bo raczej nie powinien po takim czymś uszkodzić się.. :/ Edited July 13, 2018 by adzios Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts