Vector38256 Posted July 13, 2018 Share Posted July 13, 2018 Cześć, jestem posiadaczem Mi6 od jakichś 3 miesięcy, i jakiś czas temu zauważyłem pewną rzecz, która mnie zaniepokoiła. Mianowice dżwięk wydobywa się tylko z jednej strony telefonu (z prawej) a z lewej zasadniczo ciezko stwierdzić żeby wydobywalo sie cokolwiek. W internecie czytałem odnośnie innych modeli, że "niegrające" otwory kryją mikrofon i sa jedynie maskownicą, niestety żadnych informacji odnośnie Mi6 nie znalazłem. W każdej recenzji chwali się telefon za głośniki stereo itp, stąd też moje zaniepokojenie, czemu w moim przypadku dźwięk wydobywa się z jednego miejsca. Zna ktoś może odpowiedź na to pytanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipO21 Posted July 13, 2018 Share Posted July 13, 2018 Tak jak piszesz, z prawej strony na dole masz maskownicę głośnica, natomiast z lewej na dole masz mikrofon Stereo w przypadku MI6 oznacza to że gra normalnie dolny prawy głośnik, oraz sporo ciszej głośnik nad ekranem tyle odemnie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vector38256 Posted July 13, 2018 Author Share Posted July 13, 2018 Super, dziękuję Ci za odpowiedź, zamykam temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted October 27, 2018 Share Posted October 27, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts