Robal45 0 Posted July 11, 2018 Report Share Posted July 11, 2018 Od 24 h mam ten szajs i jak do tej pory nie ukończył nawet połowy przywracania ze sklepu Google. W innych telefonach trwało to max 5h. Najwiekszy problem ma przy grach powyżej 300mb . Mam około 150 różnych aplikacji więc odpada instalowanie ich po kolei.Teraz jeszcze nie mogę edytować tego posta bo pisze że nie jestem zalogowany. MOŻE KTOŚ WIE O CO CHODZI??? Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Nezumi 2,096 Posted July 11, 2018 Report Share Posted July 11, 2018 Jaka kopia zapasowa, skąd, po wifi, czy po sieci... Konkrety.... Link to post Share on other sites
Merdion 1 Posted July 11, 2018 Report Share Posted July 11, 2018 U mnie 92 aplikacji bez zdjęć na LTE+ w niecałą godzinę się zrobilo. Tak wiec nie najogrzej. Na wifi które mam niestety bardzo slabe, jakieś 10 mega. Sama apka Facebooka się ściągała z 10 min... Wszystko myślę zależy od predkosci twojego internetu. Link to post Share on other sites
Robal45 0 Posted August 2, 2018 Author Report Share Posted August 2, 2018 Wracam do tematu. Tel mi mix 2s , system MIUI 9 GLOBAL. Próbuje zainstalować np. asphalt 9 , rusza pobieranie , odkładam telefon , biorę go po 30 minutach i pobieranie stoi na 400mb ,pisze że oczekuje na wi-fi. Po chwili zaczyna pobierać od początku czyli od zera. W sklepie Play ustawiłem do pobrania parę aplikacji wczoraj wieczorem dziś rano były zainstalowane aż dwie i bateria zeszła że 100% do 30 . Wifi na pewno działało całą noc prędkość pobierania około 30mb. Jakieś pomysły jak sobie z tym poradzić ? Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
michal01 0 Posted August 2, 2018 Report Share Posted August 2, 2018 Zobacz czy nie masz ustawionego oszczędzania baterii. Link to post Share on other sites
Recommended Posts