Kristuff Posted July 8, 2018 Share Posted July 8, 2018 Witam. Mam problem z dźwiękiem w MiBoxie. Przed aktualizacją miałem problemy tylko w vavoo, teraz nie mam dźwięku w ogóle (Netflix, kodi, YouTube). Zmieniłem gniazda HDMI, kabel, w ustawieniach jest wszystko ok. Nie wiem czy to wina boxa, czy jakiś błąd androida. Proszę o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiano78 Posted July 9, 2018 Share Posted July 9, 2018 Problem wraca po wyłączeniu i włączeniu ponownym.Przynajmniej u mnie na oryginalnym kablu.Pomaga jedynie uruchom ponownie z menu ustawienia.Da się z tym żyć ale trochę to wkurza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristuff Posted July 9, 2018 Author Share Posted July 9, 2018 U mnie nie sprawdzają się żadne kombinacje, ani zmiana gniazda HDMI, ani zmiana kabla, ani ponowne uruchomienie, czy nawet instalacja od nowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristuff Posted July 12, 2018 Author Share Posted July 12, 2018 Ktoś jeszcze ma jakieś propozycje? Może to wina Oreo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts