szymq03 Posted July 2, 2018 Share Posted July 2, 2018 Witam, mam problem z dzisiaj kupionym Xiaomi RedMi 4 Pro. Mianowicie osoby które ze mną rozmawiają w ogóle mnie nie rozumieją z powodu mikrofonu. Tak samo jest przy dyktafonie, muszę głośniki na maksa podkręcić żeby coś było słychać, ale i tak przerywa do tego. Tak, wiem, że jest dużo problemów z mikrofonami, ale ja szukam jednego rozwiązania, dzięki któremu pozbędę się tego problemu, a jednocześnie nie stracę gwarancji :/ Mam MIUI wersję Global 9.5 stabilną i androida 6.0.1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alchemix Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 (edited) Niestety mam to samo. Na początku winiłem rozmówców. Ale sprawdziłem. Problem leży po mojej stronie. Wspólnie z "szymq03" proszę o wsparcie/wskazówki. EDIT: Jestem po rozmowie z pracownikiem jednego z serwisów XIAOMI. Zdarzają się usterki złącza mikrofonowego. Koszt naprawy 70 zł - lub bezpłatna naprawa gwarancyjna realizowana przez punkt, w którym nabyło się urządzenie. Edited July 4, 2018 by Alchemix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts