Madzka Posted July 2, 2018 Share Posted July 2, 2018 Hej. Od tygodnia posiadam telefon Xiaomi Redmi Note 4. Ogólnie jestem zadowolona z niego bardzo. Poprzedni telefon wprowadzał mnie w stan białej gorączki. Ale wracając do tematu. Czy można gdzieś w ustawieniach ustawić aby można było w pasku powiadomień odpowiadać na SMS lub wiadomości z Whatsapp lub messengera ?? Na pasku pokazuje się tylko wiadomość i aby odpisać muszę wejść w nią wyłączać aktualna aplikacje w której jestem. Trochę to wkurzające. Co do systemu to posiadam Miui global 9.5 Dziękuję z gory za odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiohin Posted July 10, 2018 Share Posted July 10, 2018 Jak przyjdzie wiadomość to wyskakuje Ci z góry okienko z jej treścią oraz nadawcą i w dolnym prawym rogu masz "ODP" (jeśli nie zdążysz kliknąć zaraz po otrzymaniu wiadomośći to możesz rozwinąć belkę i masz to samo) klikasz i te małe okienko zsuwa się na dół i pod nim wysuwa się klawiaturka i piszesz, wysyłasz bez przechodzenia do aplikacji Wiadomości. Testowane na systemowej aplikacji do SMSów. Messengera nie używam, więc w tej kwestii nie pomogę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts