Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam. Na swoim A1 używam Ressurection Remix, ale chcę wrócić do stock roma.

Tylko tutaj moja prośba:

Czy jest ktoś w stanie przetestować czy aplikacja IKO działa? W sensie czy jest w stanie przejść cały proces aktywacji bez FC.

Bo uciekłem od stock roma głównie z tego powodu, że na czystym androidzie 8.0 ta aplikacja nie chce działać.

Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka

Posted
Ja mam wersję 8.0.0 i aplikacja IKO działa jak należy.
Miałem AOSP 8.0.0 na drugim fonie I nie dało się aktywować

Jak kupiłem A1 to po włączeniu aktualizacja OTA do 8.0.0, a potem zainstalowałem IKO i nie da się aktywować

Pierwsze uruchomienie robiłeś mając już Oreo na pokładzie czy jeszcze na Nugacie?

Posted

Szczerze mówiąc to już nie pamiętam czy instalowałem IKO przed czy po aktualce... Możliwe że przed. A co dokładnie się dzieje, że nie możesz aktywować?

Posted
Szczerze mówiąc to już nie pamiętam czy instalowałem IKO przed czy po aktualce... Możliwe że przed. A co dokładnie się dzieje, że nie możesz aktywować?
Dokładnie wygląda sprawa tak, że w momencie ustalania kodu PIN, aplikacja przestaje działać.

Jakoś od roku zgłaszam to do PKO, ale ciągle mi mówią, żebym ją przeinstalował i o co mi chodzi, bo nie ma takiego błędu, albo że to wina telefonu.

Nigdy logcata nie wyciągałem z tego

• 1 month later...
Posted

Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...