Niksior Posted June 30, 2018 Posted June 30, 2018 Witam. Na swoim A1 używam Ressurection Remix, ale chcę wrócić do stock roma. Tylko tutaj moja prośba:Czy jest ktoś w stanie przetestować czy aplikacja IKO działa? W sensie czy jest w stanie przejść cały proces aktywacji bez FC. Bo uciekłem od stock roma głównie z tego powodu, że na czystym androidzie 8.0 ta aplikacja nie chce działać. Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
Kamilkadze Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 Ja mam wersję 8.0.0 i aplikacja IKO działa jak należy.
Niksior Posted July 1, 2018 Author Posted July 1, 2018 Ja mam wersję 8.0.0 i aplikacja IKO działa jak należy.Miałem AOSP 8.0.0 na drugim fonie I nie dało się aktywowaćJak kupiłem A1 to po włączeniu aktualizacja OTA do 8.0.0, a potem zainstalowałem IKO i nie da się aktywowaćPierwsze uruchomienie robiłeś mając już Oreo na pokładzie czy jeszcze na Nugacie? Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
Kamilkadze Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 Szczerze mówiąc to już nie pamiętam czy instalowałem IKO przed czy po aktualce... Możliwe że przed. A co dokładnie się dzieje, że nie możesz aktywować?
Niksior Posted July 2, 2018 Author Posted July 2, 2018 Szczerze mówiąc to już nie pamiętam czy instalowałem IKO przed czy po aktualce... Możliwe że przed. A co dokładnie się dzieje, że nie możesz aktywować?Dokładnie wygląda sprawa tak, że w momencie ustalania kodu PIN, aplikacja przestaje działać.Jakoś od roku zgłaszam to do PKO, ale ciągle mi mówią, żebym ją przeinstalował i o co mi chodzi, bo nie ma takiego błędu, albo że to wina telefonu. Nigdy logcata nie wyciągałem z tegoWysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
mrosi Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Recommended Posts