Jump to content

b4s1l

Recommended Posts

Jeśli do tej wersji opaski pasuje firmware Mili_hankou.fw (prawie to samo co Mili_wuhan.fw) z Mi Fit to raczej nie będzie problemu z przygotowaniem moda.
Prosiłbym zatem o moda dla tej wersji opaski

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

1 godzinę temu, SoulDenounced napisał:

oficjalny wątek tej modyfikacji na XDA, jeśli pochodzi stamtąd? 

Nie pochodzi.

PS. Aktualizacja modyfikacji do wersji fw 2.3.0.28 oraz 1.7.0.16(NFC), na razie bez kopertki, pierwszy post.

• Thanks 2

4 godziny temu, b4s1l napisał:

Nie pochodzi.

PS. Aktualizacja modyfikacji do wersji fw 2.3.0.28 oraz 1.7.0.16(NFC), na razie bez kopertki, pierwszy post.

Coś nie idzie aktualizacja fw. Dochodzi do 99% i wyświetla "Aktualizacja nie powiodła się". Próbowałem kilka razy. Res wgrywa się bez problemów,  ale wtedy znowu wyświetlają mi się ikonki nakazujące aktualizację fw i nic więcej.
Dziwne, bo zawsze Twoje pliki wchodziły mi bez żadnych problemów. Chwilowo powróciłem do poprzedniej wersji.
Wgrywam przez N&F.

1 godzinę temu, Fresz napisał:

A pojawi się wersja fw dla innej wersji opaski?

Przydałoby się upewnić że to na pewno ten firmware, a nie problem z samą aktualizacją jak u kolegi parę postów wyżej. Jeśli jesteś pewien że chcesz zaryzykować i przetestować, to proszę: plik.

• Like 1

Przydałoby się upewnić że to na pewno ten firmware, a nie problem z samą aktualizacją jak u kolegi parę postów wyżej. Jeśli jesteś pewien że chcesz zaryzykować i przetestować, to proszę: plik.
Przetestowane, wszytko działa. Wielkie dzięki
  • Like 1

Przede wszystkim wWitam ))))

@b4s1l  Pytanie moje to....czy jest szansa na ekranach z dużym zegarem wcisnąć kopertkę (nieprzeczytane) np. mniejsze minuty ny zyskać miejsce ??

Mam nieodpartą ochotę wrzucić moda do Mi 3 natomiast czy foldery wskazuje się osobno czy zaznaczam dwa ??

Edited by zalko

1 godzinę temu, zalko napisał:

kolejność przy powrocie na stock

Ogólnie nie zauważyłem by kolejność miała jakieś znaczenie, ale można to robić jak Mi Fit przy aktualizacji: FW, res, font (jeśli był ruszany).

A wygodniej jest najpierw wgrać res, bo nie powoduje restartu opaski.

Edited by b4s1l
  • Thanks 1

Dnia 11.05.2019 o 19:37, Artek610 napisał:

Coś nie idzie aktualizacja fw. Dochodzi do 99% i wyświetla "Aktualizacja nie powiodła się". Próbowałem kilka razy. Res wgrywa się bez problemów,  ale wtedy znowu wyświetlają mi się ikonki nakazujące aktualizację fw i nic więcej.
Dziwne, bo zawsze Twoje pliki wchodziły mi bez żadnych problemów. Chwilowo powróciłem do poprzedniej wersji.
Wgrywam przez N&F.

U mnie podobnie, wgrywam AmazTools na iOS. Ps. Opaska tego typu:

Dnia 2.05.2019 o 17:35, Fresz napisał:

W dniu dzisiejszym zakupiłem kolejną już opaskę Mi Band 3 i wielkie zdziwienie bo nie mogę wgrać do niej modowanego FW, problem chyba leży w tym że Xiaomi wydało nową wersję opaski bo w tej jest już inny sensor tętna. Czy jest szansa na obejście tego problemu <_<

DSC_0014.JPG

Edited by Ernie

Cześć!

Czy ktoś jest w stanie podać plik font z emotkami? Próbowałem wgrywać przez N&F ale wersja hankou bardzo komplikuje sprawę. Pakiet czcionek się wgrał normalnie ale opaska zaczęła wyświetlać same pytajniki. Niestety z powodu tej wersji opaski N&F nie jest w stanie zainstalować swojego FW.

Chyba że jest jakieś inne rozwiązanie...

Podpowie mi ktoś co zrobić by nie wylaczala się pogoda na opasce (połącz z apk). Przy utracie połączenia BT i przy zmianie lokalizacji tak się dzieje.
Pomaga zainstalowanie MiFit. Ale to dwia zjadacze baterii.

Mate 10 Pro / N&F pro/ MI band 3