Jump to content

b4s1l

Recommended Posts

14 minut temu, Grzes1997 napisał:

Moze to dziala tylko w wersji platnej N&FfMB

a jest wogole darmowa werdsja ja mam płatna :P

2 minuty temu, SKORPION napisał:

u mnie brak ikony baterii :( instalowałem tylko zasoby (.res) czy muszę też fw ?

przeciez masz ikone bateri lol xD

2 godziny temu, frrancuz napisał:

On zamieścił obrazek kogo innego, nie swoje emoji106.png

RN5p - whyred

ta ale potem dopiero to bylo w cytacie :P

Uzywacie notify razem z mi fitem ? Bo tylko w tej konfiguracji mi pokazuje kto dzwoni : P?

Edited by Lamcza

21 minut temu, SKORPION napisał:

Może nie zezwoliłeś aplikacji na dostęp do kontaktów itd.

Taki pierwszy przykład 

20181112_092340.jpg

pojawia ci sie opcja wyciszenia pod tym i ta animacja do nacisniecia guzika może jakieś opcje mam powłaczane co kolidują ze soba :P ? Uprawnienia mam juz 3 razy sprawdzalem :D

Pojawia ale tak szybko że ciężko na foto złapać to wyraźnie. 

Dnia 8.11.2018 o 19:39, b4s1l napisał:

PS. zauważyłem, że w zasobach DIGI zabrakło digitalizowanych małych cyferek na tarczach (kroki, data, itp.), poprawione.

A wlaśnie nie lepiej to wyglądało? Podrzuć mi na pw tą wersję z tylko godziną DIGI. 

16 minut temu, SKORPION napisał:

Pojawia ale tak szybko że ciężko na foto złapać to wyraźnie. 

A wlaśnie nie lepiej to wyglądało? Podrzuć mi na pw tą wersję z tylko godziną DIGI. 

Możesz samodzielnie zedytować zasoby wedle uznania ;)

13 minut temu, SKORPION napisał:

Czyli jak? :)

Jak narazie ogarnąłem tylko "usunięcie" ikony bt i kłódki. 

Możesz wziąć sobie zasoby BOX, i wrzucić tam ikony zegarów od DIGI (0193-0202,  0210-0220, 0335-0344). Tak będzie najszybciej.

23 godziny temu, SKORPION napisał:

Jak zmieniłeś czcionkę?  :)

większe usiłowałem z czcionki lifecraft mniejsze to juz własciwie pixelart :D tak jak ikonki :P generlanie może się nie każemu podobać bo nie jest to schludna  równa czcionka a wyświetlacz mi banda z opcja albo białe albo czarne nie pozwala jej jakoś wycieniować :D. 

Tarcze bez ikony blokady i wiadomości gdyby ktos reflektował oczywiście na własną odpowiedzialnośc :Dhttps://mega.nz/#!Y8tTCA7K!z9E71BYTpEtFy99o7qJwp_K8WLlhqs8E0rejsaAsx-0

493516091736330305%253Faccount_id%253D14179062016467866334%253Faccount_id%253D13849173266004510481%253Faccount_id%253D118983977180386393%253Faccount_id%253D1

Edited by Lamcza

• 2 weeks later...

Witam

posiadam smart band 3 z NFC

podpowie ktoś co zrobić żeby  pokazywało stan baterii tam gdzie jest godzina i jeszcze mam problem z pogodą  pod temperaturą pojawią mi się pytajniki pod powiedziecie jak można to zrobić?

2 godziny temu, kasu napisał:

podpowie ktoś co zrobić żeby  pokazywało stan baterii tam gdzie jest godzina i jeszcze mam problem z pogodą  pod temperaturą pojawią mi się pytajniki pod powiedziecie jak można to zrobić?

Na znaki zapytania pomoże zmodyfikowany Mi Fit, link w 1 poście. Wyświetlanie stanu baterii zostało zapożyczone od użytkownika innego forum, jest dostępne tylko do opaski bez NFC.

• Like 1