CristalPol Posted June 29, 2018 Share Posted June 29, 2018 (edited) Witam mam taki oto problem kupiłem redmi note 5 że snapem 636 i jako nowy tel miał miui V 9.5.3 bodajze w kazdym bądź razie jest aktualizacja do v9.5.13 i wszystko ok zaczynam pobierać i tu jest problem bo na 30 min pobiera 13% sprawdzałem na 1 wifi na 2 wifi tzn na 2.4ghz na 5ghz, na Internecie udostępnionym z telefonu i ciagle to samo może ktoś podpowiedzieć co to jest, czyżby odesłać ba gwarancję, telefon kupiony dziś w Komputroniku od Abc data. Foto i tak 30min i nic więcej... czyżby serwis czy oddać to jako rękojma? Edited June 29, 2018 by CristalPol Link to comment Share on other sites More sharing options...
majdan12 Posted June 29, 2018 Share Posted June 29, 2018 @CristalPol Chcesz tracić czas abyśmy ci w serwisie zainstalowali najnowszą wersje Global Stable? Pobierz do pamięci telefonu Spoiler http://bigota.d.miui.com/V9.5.13.0.OEIMIFA/miui_HMNote5HMNote5ProGlobal_V9.5.13.0.OEIMIFA_9447b2a71f_8.1.zip włącz WI-FI a następnie w aplikacji ''Aktualizacje'' kliknij w trzy kropki i wybierz instalacje z paczki .zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristalPol Posted June 30, 2018 Author Share Posted June 30, 2018 Dziękuję za podanie linka szukałem tego i nie mogłem znaleźć, mógłbyś mi podać stronę gdzie tego szukać i wybierać i kilkunastu wersji, a swoją drogą kiedy rzuca miui 10 bo ponoć jeszcze trwają testy tak twierdzi miui Polską na Facebooku Link to comment Share on other sites More sharing options...
majdan12 Posted June 30, 2018 Share Posted June 30, 2018 @CristalPol Wybierasz swój model Spoiler http://en.miui.com/gid-23.html a następnie klikasz w ROM Spoiler a pokażą ci się różne tematy związane z systemem oraz tematy zawierające adres do fastboot/recovery Spoiler Przykładowa nazwa tematu: [ROM] MIUI 9 Global Stable V9.5.13.0.OEIMIFA for Redmi Note 5 Global Released! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristalPol Posted July 1, 2018 Author Share Posted July 1, 2018 Dziękuję ślicznie za pomoc, a z tą 10 jak myślicie beta w lipcu dopiero bo podają przybliżone terminy a i tak z nich nic nie wynika Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinj6 Posted July 1, 2018 Share Posted July 1, 2018 Ja wcale bym sie nie zdziwil jak na global stable miui10 pojawi sie dopiero pod koniec roku..Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristalPol Posted July 1, 2018 Author Share Posted July 1, 2018 Trochę lipa inni piszą o wrześniu zobaczymy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts