cahar Posted June 21, 2018 Share Posted June 21, 2018 Witam Mam dość nietypowy problem. Po wejściu w aplikacje Google movies wskazuje że muszę zaktualizować 'google Play services', automat włącza skrót do apki w celu aktualizacji i wtedy pojawia się brak możliwości aktualizacji, nie wyświetla się żaden przycisk w celu potwierdzenia aktualizacji. Próbowałem reset do ustawień fabrycznych ale nic nie daje. Z góry dziękuję za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted June 21, 2018 Share Posted June 21, 2018 @cahar spróbuj zainstalować z apk no pobtanego stąd https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services-android-tv/google-play-services-android-tv-12-8-62-release/#downloads 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tredar Posted June 22, 2018 Share Posted June 22, 2018 Mam dokładnie taki sam problem, ale nie bardzo wiem jak zainstalować zgodnie z twoim postem (do telefonu? urządzenia?) . Przepraszam za lamerskie pytania, ale czy mógłbyś "łopatologicznie" mi wytłumaczyć Pozdrawiam Darek T. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cahar Posted June 22, 2018 Author Share Posted June 22, 2018 Ja potwierdzam że instalacja pomogła. Działa już normalnie. Wystarczy zainstalować przeglądarkę i ściągnąć apk na boża, a następnie zainstalować. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted June 22, 2018 Share Posted June 22, 2018 2 godziny temu, tredar napisał: nie bardzo wiem jak zainstalować zgodnie z twoim postem (do telefonu? urządzenia?) Ściągasz z linka plik apk np jakąś przeglądarką (czyli plik instalacyjny) do MiBoxa, albo przez komputer i zapisujesz na pamięci usb. Musisz w ustawieniach MiBoxa aktywować opcję instalacji aplikacji z nieznanych źródeł i instalujesz. Robi się to dokładnie tak samo jak w telefonach, czy innych Androidach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiano78 Posted June 28, 2018 Share Posted June 28, 2018 Problem znika również po instalacji Oreo.Dla mnie Oreo bardziej intuicyjne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts