cieniak Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 A 1360zl z gearbest to dobra cenka? Czy lepiej poczekac na inna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 34 minuty temu, Nezumi napisał: Znaczy, zapomniałem sprostować, bo troszku pogadałem i poczytałem en.miui. To nie jest niby błąd hardu, a softu, coś z ciemnymi motywami i AoD. Po zainstalowaniu OLED Saver problem znika, a samo Xiaomi niby pracuje nad łatką. Zrobiłem Edit w temacie o błyskaniu, zapomniałem tutaj . Hmmmm, może coś w tym jest, bo ja motywu nie zmieniałem ani razu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 A 1360zl z gearbest to dobra cenka? Czy lepiej poczekac na inna?Ja 2,5 miesiąca temu kupiłem za niecałe 1200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 35 minut temu, cieniak napisał: A 1360zl z gearbest to dobra cenka? Czy lepiej poczekac na inna? Dobra... "czekać" to możesz i rok na "inną", bo zawsze może być taniej, czyż nie? yhhh... 26 minut temu, galakty napisał: Hmmmm, może coś w tym jest, bo ja motywu nie zmieniałem ani razu. No, tak mnie troszku utwierdziło mnie w tym to, że jak telefon wrócił od sprzedawcy, to działał ok, zainstalowałem aktu, nadal ok, odpaliłem sobie w sofcie ciemny motyw wieczorem i... dziś rano już błyskało. Aktualnie od rana korzystam z tego OLED Saver, nadal mam ciemny motyw i ani razu nie błysnęło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 16 minut temu, pkonrad napisał: Ja 2,5 miesiąca temu kupiłem za niecałe 1200 A ja z 3-4 msc temu za 1600 z polskiego magazynu. Spadówka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peseq Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 A ja z 3-4 msc temu za 1600 z polskiego magazynu. Spadówka A ja przed wczoraj kupiłem za 1644zl wersja EU. Dziś wysłane:p Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
cointreau Posted January 29, 2019 Share Posted January 29, 2019 Gdzie w takiej cenie kupiłeś wersję EU? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peseq Posted January 30, 2019 Share Posted January 30, 2019 Gdzie w takiej cenie kupiłeś wersję EU?Mobil_king2 na Allegro. Koleś ma 5tys pozytywów. Firma zarejestrowana w Czechach, ale wysyłka z polskiDzwoniłem i się dowiadywałem. Zaręczył, że telefony są z dystrybucji europejskiej. Dziś do mnie przyjdZie, ale zobaczę go dopiero za tydzień, bo jestem na delegacji w Niemczech. Żona odbierze, ale raczej nie sprawdzi czy unlocked czy nie, nie chce mi się jej tłumaczyć jak to zrobić, więc tylko ma zrobić zdjęcie pudełka z przodu i z tyłu i mi wysłać hehe. Za niecały tydzień dam znać czy warto u gościa kupować Link to comment Share on other sites More sharing options...
semthex Posted January 30, 2019 Share Posted January 30, 2019 ja u niego kupiłem wersję niebieską 128GB. Faktycznie ładowarka w standardzie EU. Telefon działa bez najmniejszego problemu. Czekam do 7 lutego z odblokowaniem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peseq Posted January 30, 2019 Share Posted January 30, 2019 ja u niego kupiłem wersję niebieską 128GB. Faktycznie ładowarka w standardzie EU. Telefon działa bez najmniejszego problemu. Czekam do 7 lutego z odblokowaniem O to mnie pocieszyles:) Ja nie będę odblokowywał, bo nie jest mi to do niczego potrzebne:) też kupiłem niebieski 128GB Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
semthex Posted January 30, 2019 Share Posted January 30, 2019 ja niestety każde xiaomi odblokowywałem a Mi8 było kupione z myślą o romie z pixela szczególnie że można mu wrzucić na te romy działającą kamerę z MIUI Link to comment Share on other sites More sharing options...
peseq Posted January 30, 2019 Share Posted January 30, 2019 ja niestety każde xiaomi odblokowywałem a Mi8 było kupione z myślą o romie z pixela szczególnie że można mu wrzucić na te romy działającą kamerę z MIUIA kiedy kupowałeś od tego gościa tel?Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
semthex Posted January 30, 2019 Share Posted January 30, 2019 w zeszłym tygodniu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peseq Posted January 30, 2019 Share Posted January 30, 2019 w zeszłym tygodniuMi właśnie dotarło dzwoniła żona:DPudełko ładnie zapakowane ofoliowane. Global. Wsio gra. Może na weekend zjadę do domu, to stestuje. PozdrawiamWysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 30, 2019 Share Posted January 30, 2019 Zauważyłem ostatnio, że Mi 8 źle podaje statystyki baterii od ostatniego ładownia Jak widać na powyższym screenie podany czas pracy telefonu to ponad 18h, gdzie w rzeczywistości powinno być ok 2,5 dnia. Telefon nie był w tym czasie uruchamiany ponownie. Wydaje mi się że ten problem pojawił się po ostatniej aktualizacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted January 30, 2019 Share Posted January 30, 2019 @pkonrad U mnie wszystko gra, najnowszy soft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafal1435 Posted January 31, 2019 Share Posted January 31, 2019 Witam, macie jakis sposob by zmienic wielkosc ikon w miui polska? Wygladaja komicznie takie duze, jak w telefonie dla seniora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paveu Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 Takie pytanie co do tapet wideo (tych wbudowanych) - na ekranie blokady ustawiają się tak jak trzeba, czyli odtwarza się raz i koniec, za to na ekranie głównym jest zapętlona, co niesamowicie denerwuje. Da się to ustawić tak, żeby na ekranie głównym też odtwarzała się tylko raz i się pauzowała? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrzyppodlogi Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 https://www.gizmochina.com/2019/01/31/xiaomi-mi-8-will-get-ota-update-to-usher-in-support-for-4k-60fps-soon-official/ Źródło wydaje się być legitne! Jedna z największych wad Mi8 wg mnie zostanie wyeliminowana! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skynet Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 Byłoby wspaniale! Z telefonu jestem mega zadowolony a jakby doszło 60 to już w ogóle:)Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majster90 Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 Mam taki dziwny problem. Wymieniłem Redmi 5 Plus na Mi8 i w aplikacji Outlook chciałem zmienić dźwięk powiadomienia na swój. Jednak ta opcja które była w apce na Redmi 5 w Mi8 jej nie ma. Mowę o opcjach w aplikacji nie w systemie. Wygląda to ja na załączonym screenie. Ta sama wersja aplikacji zaktualizowana. Brak jakiś uprawnień czy co ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peseq Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 w zeszłym tygodniuJa dziś odpaliłem swoje MI8. Od tego sprzedawcy (mobil_king2), śmiało można zaufać. Wszystko tak jak w opisie i konkurencyjne ceny na allegro. Za moje MI8 blue z przesyłką wyszło dobrze. Co do telefonu... Jest tak, że to jest mój pierwszy tel, za który zapłaciłem więcej niż 1000zl. Napisze, że jestem bardzo zadowolony. Mam nadzieję, że będzie służył mi bezproblemowo i dłuższy czas.PozdrawiamWysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miodeczek Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 1 godzinę temu, Majster90 napisał: Ta sama wersja aplikacji zaktualizowana. Te same wersje androida na obu telefonach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majster90 Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 Na Mi8 Android 9 na Redmi 5 był Android 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp4ubw Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 @Majster90 i dlatego nie masz tej opcji. Chwilowo jestem zajęty, ale podrzucę potem program do odblokowania tej opcji na Androidzie Pie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majster90 Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 Ale to jest kwestia Androida Pie czy tylko Miui tak ma ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp4ubw Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 Ani tego ani tego, bardziej autora aplikacji, który nie dostosował tego do nowszego androida. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majster90 Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 Czyli jest szansa, że któraś z przyszłych aktualizacji aplikacji naprawi to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp4ubw Posted February 2, 2019 Share Posted February 2, 2019 @Majster90 zainstalowałem Outlook i u mnie tak wyglądają opcje powiadomień na xiaomi.eu 9.1.24: Bez problemu mogę wybrać dźwięk powiadomienia. Spróbuj usunąć aplikację i zainstalować ponownie najnowszą wersję ze sklepu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majster90 Posted February 2, 2019 Share Posted February 2, 2019 Usunąłem i zainstalowałem od nowa i bez zmian. Nie mam tej opcji co ty na zrzucie. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale używam Globala a nie Xiaomi.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
szpieg15 Posted February 2, 2019 Share Posted February 2, 2019 Cześć! Mam takie pytanko taktyczne, czy Mi8 na MIUI dalej pożera baterię z prędkością światła? Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted February 2, 2019 Share Posted February 2, 2019 Dalej? Mi nigdy nie pożerało. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp4ubw Posted February 2, 2019 Share Posted February 2, 2019 1 godzinę temu, Majster90 napisał: Usunąłem i zainstalowałem od nowa i bez zmian. Nie mam tej opcji co ty na zrzucie. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale używam Globala a nie Xiaomi.eu W takim wypadku możesz zmienić na xiaomi.eu - jak widzisz będzie to czego potrzebujesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majster90 Posted February 2, 2019 Share Posted February 2, 2019 Możliwe, że zmienię ale dobija mnie odblokowywanie kolejny raz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted February 2, 2019 Share Posted February 2, 2019 3 godziny temu, szpieg15 napisał: Mi8 na MIUI dalej pożera baterię Dalej? Coś chyba przespałem, a telefon mam od sierpnia . Nigdy mi baterii nie drenowało... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts