Kacper Skrzypek Posted December 29, 2018 Share Posted December 29, 2018 Ok, mea culpa - sprawdziłem, istotnie nie ma PL w tej wersji. To dziwne, będziemy sprawdzać, poprawimy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amstafdd Posted December 30, 2018 Share Posted December 30, 2018 Witam. Mam bug z pogoda. Wchodzimy w pogodę wybieramy 5-dniowa pogoda i po rozwinięciu takie cudo mi się pojawia. Miui 8.12.27 telefon mi8 Ktoś pomoże? Też tak macie ? T Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp4ubw Posted December 30, 2018 Share Posted December 30, 2018 Rozszerzone menu restartu nie posiada podpisów dla recovery i bootloadera. Jest tylko tłumaczenie ponownego uruchomienia. Tak samo ekran wcześniejszy. Chyba lepiej wygląda "Restart" zamiast "Restartuj". Poprawki tłumaczenia macie w modyfikacjach systemowych w dziale MI8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted December 30, 2018 Share Posted December 30, 2018 Podpisów raczej posiadać nie będzie, angielskie tłumaczenie też podpisów nie posiada. Niemniej zorientuję się czy da się coś zrobić.wysłane z RN5 via Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp4ubw Posted December 30, 2018 Share Posted December 30, 2018 Kiedyś były, jak tłumaczyłem moda. Inne języki też posiadają. Zobacz na przykład rosyjski - są podpisy. Nie wiadomo tylko dlaczego w polskim przepadły. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted December 30, 2018 Share Posted December 30, 2018 Oki, już znalazłem. Dodałem, powinno być w następnej wersji (9.1.10, bo 9.1.3 prawdopodobnie nie wydamy). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amstafdd Posted December 30, 2018 Share Posted December 30, 2018 Ktoś odpowie mi na pytanie czy tak samo ma problem z pogoda jak ja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted January 2, 2019 Share Posted January 2, 2019 Ale na czym polega ten problem? Bo ja żadnego problemu nie widzęwysłane z RN5 via Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amstafdd Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 Przy większych różnicach temperatur wykres jest ucinamy przez co nie widać jaka temperatura będzie parę dni później. Wydawało mi się że w poprzednich wersjach była ładna kolorystyka tego wykresu. Albo sie mylę Link to comment Share on other sites More sharing options...
figurel Posted January 19, 2019 Share Posted January 19, 2019 (edited) A nie powinno być chyba wybudź zamiast sprawdź? Edited January 19, 2019 by figurel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted January 19, 2019 Share Posted January 19, 2019 W sumie.. nie wiem jak mi to umknęło poprawię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amstafdd Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 Najnowszy bug jaki wykryłem to w SMS mimo że ludzi mam w kontaktach wyświetla się numer telefonu. Po ostatniej aktualizacji mam problem z GPS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted January 26, 2019 Share Posted January 26, 2019 Bug z SMSem jest naprawiony na xiaomi.eu od tego tygodnia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantinPL Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 W aplikacji Zegar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 Jaki telefon i jaka wersja MIUIPolska? Na 9.1.17 na Mi8SE nie mam takiego problemu, od razu bym to poprawił - ostatnio Xiaomi to zmieniło więc jeśli masz jakiś model z brakiem wsparcia to raczej nic się tu już nie zmieni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantinPL Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 Jak w opisie No to szkoda (zwłaszcza, że w poprzedniej było OK. Chyba za szybko wyszła ta ostatnia wersja, bez wprowadzonych zmian, które zaszły) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 Jeśli będzie aktualizacja to prawdopodobnie wejdzie nowsza wersja DeskClock (apki od zegara) która ma wprowadzone te zmiany w tłumaczeniu, niemniej pewności nie mam. Na tą chwilę jest na stable stara wersja więc masz to po angielsku. Nic tu nie zrobię, jakbym zmienił wszystko na to co było przedtem to wtedy byłby problem na wszystkich nowych devach. Musisz czekać na aktualizację jakąkolwiek China stable, jeśli będzie to zrobimy eu niezwłocznie.wysłane z Mi8SE via Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
figurel Posted February 8, 2019 Share Posted February 8, 2019 (edited) Dnia 19.01.2019 o 20:06, Orjon napisał: W sumie.. nie wiem jak mi to umknęło poprawię. Jedno poprawiłeś, umknęło drugie? Edited February 8, 2019 by figurel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 9, 2019 Share Posted February 9, 2019 Oj tam, oj tam ;P poprawione.wysłane z Mi8SE via Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
goszka Posted February 20, 2019 Share Posted February 20, 2019 Takie cuś pojawia się już co najmniej kilka wersji. Mało czytelne.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 20, 2019 Share Posted February 20, 2019 Hm, faktycznie. Będzie poprawione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kierix_xd Posted February 22, 2019 Share Posted February 22, 2019 (edited) Chińskie krzaczki w bezpieczeństwie. 9.2.21 Edited February 22, 2019 by kierix_xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted February 22, 2019 Share Posted February 22, 2019 A w Mi MIX 3, również w Bezpieczeństwo, cyrylica zamiast krzaczków... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kierix_xd Posted February 22, 2019 Share Posted February 22, 2019 (edited) 18 minut temu, mrosi napisał: A w Mi MIX 3, również w Bezpieczeństwo, cyrylica zamiast krzaczków... Widzę, że czysta loteria. Teraz po Wietnamsku. Co jakiś czas w innym języku. Edited February 22, 2019 by kierix_xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 22, 2019 Share Posted February 22, 2019 (edited) A u mnie dla odmiany greka ;p Zaraz sprawdzę co może być przyczyną. @mrosi @kierix_xd stawiałbym na bug MIUI, na angielskim tłumaczeniu jest to samo. Edited February 22, 2019 by Orjon 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kierix_xd Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 9.3.14 (POCO F1): Aplikacja od radia jest tylko w wersji angielskiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 Dodane tłumaczenie. Xiaomi zrobiło nam psikusa i zmieniło nazwę aplikacji z FM.apk na MiRadio.apk skutkiem czego tłumaczenie PL zniknęło. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
the4anoni Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 (edited) W miejscu gdzie przytrzymałem palec powinno pisać "Źródło aktualizacji",nie źródło instalacji PS. Daty są takie same, bo ta apka była dziś zainstalowana (więc nie była aktualizowana) Edited April 3, 2019 by the4anoni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted April 4, 2019 Share Posted April 4, 2019 Będzie poprawione 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
the4anoni Posted April 4, 2019 Share Posted April 4, 2019 Wiem że się czepiam ,ale tam gdzie jest palec powinno być cali, a nie inches. Brakuje jeszcze tłumaczeń w opcjach deweloperskich. I jeszcze "Disable Bluetooth a2dp hardware offload" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted April 4, 2019 Share Posted April 4, 2019 (edited) Dnia 4.04.2019 o 07:28, the4anoni napisał: Wiem że się czepiam ,ale tam gdzie jest palec powinno być cali, a nie inches. Treść online, nie możemy jej przetłumaczyć. Reszta - sprawdzę w weekend wszystko. @the4anoni wczoraj wieczorem dodałem, powinno być OK. Edited April 6, 2019 by Orjon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
the4anoni Posted April 20, 2019 Share Posted April 20, 2019 Whyred Reprodukcja: Centrum akcji Skróty 3 kropki Edytuj Wyjście Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted April 20, 2019 Share Posted April 20, 2019 Nie mogę tego zreprodukować na MI8SE. Spróbuję się tym zając po świętach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the4anoni Posted April 21, 2019 Share Posted April 21, 2019 7 godzin temu, Orjon napisał: Nie mogę tego zreprodukować na MI8SE. Spróbuję się tym zając po świętach. https://www67.zippyshare.com/v/t5Osawmv/file.html Filmik jak to wygląda zrobiłem. Tylko nie wchodź tam bez adblocka (mówię o tym bo jakiś czas temu przekonałem się że nie każdy ma adblocka). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sqbnc Posted April 21, 2019 Share Posted April 21, 2019 Mi 8 lite {9.4.18} Asystent google nie uruchamia się przez przytrzymanie klawiszy (fizycznie) Działa przez *ok google* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts