stip Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 Witam. Przerzuciłem się na miui z samsunga i brakuje mi pewnej funkcji, mianowicie po odrzuceniu połączenia program daje możliwość wysłania do dzwoniącego 4 szybkich wiadomości, w stylu jestem zajety zadzwonie pozniej. Niestety sa tylko 4 opcje a potrzebuje miec ich wiecej. Ktos zna rozwiazanie jak moglbym zwiekszyc limit tych odpowiedzi? moze jakis specjalny program do tego? Nie chodzi mi o jakies automatyczne odpowiedzi, tylko poprostu dzwonia rozni klienci i chce miecwiekszy wachlarz odrzucen wybieranych recznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 Na razie, możesz mieć tylko te 4. Możesz je edytować jak chcesz, ale ilość musi być 4. Może coś zmienią w MIUI10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stip Posted June 12, 2018 Author Share Posted June 12, 2018 a moze da sie zainstalowac jakis program do tego? wszystko co znalazlem to automatyczne i tam jest kilka statusow po jednej odpowiedzi ale ze tylko jeden status naraz moze byc aktywny wiec niepasuje mi to :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts