martin3z Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 To nie są linki. Mi po nazwach jakieś głupoty Google wypluwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 https://t.me/Alexey070315forum/91270 https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/Proszę bardzoWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lisekk Posted May 13, 2019 Share Posted May 13, 2019 Dnia 11.05.2019 o 13:56, Adamk102 napisał: https://t.me/Alexey070315forum/91270 https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/ Proszę bardzo Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka U mnie nadal tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted May 13, 2019 Share Posted May 13, 2019 U mnie nadal tak.https://t.me/alexey070315/333 Stanley V1 od alexeWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fax93 Posted May 13, 2019 Share Posted May 13, 2019 Trzeba czekać, cierpliwie 2-3tyg, i tak jestem im wdzięczny za taką robotę z tymi modami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
senq Posted May 13, 2019 Share Posted May 13, 2019 Przecież już praktycznie wszystko działa. Jedynie wersja miui Pie musi być 9.5.9. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fax93 Posted May 15, 2019 Share Posted May 15, 2019 Pitbull tracking focus? Co to za nowy bajer u Alexey? Link to comment Share on other sites More sharing options...
senq Posted May 15, 2019 Share Posted May 15, 2019 @fax93 W sumie fajnie to wygląda, Ciekawe jak z przydatnością w codziennym użytkowaniu. W Gcam strasznie irytuje mnie czas łapania ostrości, nie rozumiem dlaczego trwa to tak długo, szczególnie, że w aparacie miui jest to niemal natychmiastowe, może tu się ten śledzący fokus przyda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RSL Posted May 16, 2019 Share Posted May 16, 2019 Może dlatego, że aparat miui jest dedykowany do modelu i pisany przez wysoko opłacanych (xD?) chińczyków do tego przeznaczonych. A Gcam jest tylko portem z innego modelu klejonym przez ruska w garażu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted May 16, 2019 Share Posted May 16, 2019 U mnie obie apki łapią błyskawicznie ostrość.Nowy bajer focus tracking od Pitbulla rewelacjaWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted May 16, 2019 Author Share Posted May 16, 2019 U mnie obie apki łapią błyskawicznie ostrość.Nowy bajer focus tracking od Pitbulla rewelacjaWysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaCo on daje?Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
artenidas Posted May 16, 2019 Share Posted May 16, 2019 Bodajże focus podąża za wyznaczonym elementem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted May 16, 2019 Author Share Posted May 16, 2019 Bodajże focus podąża za wyznaczonym elementem.A no tak. To już dawno było. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
senq Posted May 16, 2019 Share Posted May 16, 2019 54 minuty temu, Adamk102 napisał: U mnie obie apki łapią błyskawicznie ostrość. Nowy bajer focus tracking od Pitbulla rewelacja Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Jaki masz system operacyjny? Na miui czas łapania ostrości bywa bardzo długi, szczególnie wieczorem, przy ruszającym się obiekcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted May 16, 2019 Share Posted May 16, 2019 Jaki masz system operacyjny? Na miui czas łapania ostrości bywa bardzo długi, szczególnie wieczorem, przy ruszającym się obiekcie.ROM AEX by ShevT android 9 Mam 3 apki ,dwie stockowe (Miui i Gcam) oraz Gcam od Fu24. Wszystkie 3 łapią ostrość błyskawicznie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fax93 Posted May 16, 2019 Share Posted May 16, 2019 (edited) 2 godziny temu, RSL napisał: Może dlatego, że aparat miui jest dedykowany do modelu i pisany przez wysoko opłacanych (xD?) chińczyków do tego przeznaczonych. A Gcam jest tylko portem z innego modelu klejonym przez ruska w garażu. Ten rusek w garażu robi dobra robotę ( ͡° ͜ʖ ͡°) A w temacie ostrość łapie mi idealnie na każdej, stockowej oraz gcam, żadnych problemów! Edited May 16, 2019 by fax93 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted June 5, 2019 Share Posted June 5, 2019 Witam jak jest waszym zdaniem najlepsza wersją Gcam chodzi mi o serie V5?Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nocnykochanek Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 (edited) Stałem się nowym posiadaczem mi6, i mam pytanie , czy poradnik z pierwszej strony jest dalej aktualny ? I czy zadziała to na globalu. I jaki najlepiej gcam ściągnąć . Bo gcam jest w APK. A ten mod to nie wiem. Generalnie chciałbym jak najłatwiej zainstalować tylko gcam i zostać nawet na globalu jak się da. Narazie muszę czekać 72h żeby bootloader odblokowac :/ mniej więcej przypomniałem sobie co i jak , pytanie tylko czy po instalacji xiaomi.eu zostaje twrp i wystarczy dograc magisk ? No i jaki gcam i ten mod wybrać Edited June 6, 2019 by Nocnykochanek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Odblokowanie bootloadera, wgranie twrp(najnowsze), jak chcesz przejść na xiaomi.eu to ja robię format data, instaluje soft, magisk, później wrzucasz moduł 60fps miui pie stable i gcam z tematu na telegramie. MI6 Camera MOD https://t.me/alexey070315 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nocnykochanek Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 (edited) Czyli te ostatnie 2 pliki ? Ale to czym się to wrzuca tez przez twrp ? Bo sama aplikacje to już normalnie chyba apk się instaluje ? I co do tego xiaomi.eu to już android 9 jest , bo chciałbym jakieś stable też Edited June 6, 2019 by Nocnykochanek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Tygodniowe wersję są stabilne. Magisk flashujesz w twrp, a Moduł dodajesz w magisk a gcam normalnie instalujesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenderable Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Dnia 6.06.2019 o 23:38, Nocnykochanek napisał: Czyli te ostatnie 2 pliki ? Ale to czym się to wrzuca tez przez twrp ? Bo sama aplikacje to już normalnie chyba apk się instaluje ? I co do tego xiaomi.eu to już android 9 jest , bo chciałbym jakieś stable też W temacie obok masz dokładnie opisane... korzystam też z google camera z telegrama, tylko wrzuciłem na swój dysk mega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 W temacie obok masz dokładnie opisane... korzystam też z google camera z telegrama, tylko wrzuciłem na swój dysk mega.A może warto oba wątki wrzucić w jeden. Bo potem każdy błądzi a tak by było przejrzyście?[mention=29619]Orjon[/mention] co sądzisz? Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nocnykochanek Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Oki, zainstalowałem wszystko, trochę lipa tylko że się porwalem na tego androida 9 , to jeszcze beta chyba, a i widzę że ten patch dopiero w wersji 1.0 a chciałem żeby wszystko śmigało stabilnie . Oki, zainstalowałem wszystko, trochę lipa tylko że się porwalem na tego androida 9 , to jeszcze beta chyba, a i widzę że ten patch dopiero w wersji 1.0 a chciałem żeby wszystko śmigało stabilnie . Edit: zrobiłem szybki test i niestety nawet z gcam aparat nie ma startu do huaweia P10, nie ta liga , w Huawei stabilizacja działa dużo lepiej, zdjecia mają dużo więcej szczegółów . I żeby w xiaomi był jakiś efekt to musi być włączony ten lepszy hdr+ ? Bo wtedy zdjęcie to z 5 sekund się robi , gdzie w huałeju w ułamek sekundy jest i jest lepsze :D. Jeszcze się nim pobawię ale ciężko się rozstać z P10 ze względu na aparat bo jest lepszy nawet od S7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nocnykochanek Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 (edited) I żeby nie było Zdjęcie ze zwykłej aplikacji Zdjęcie z gcam No i zdjęcie z P10 Sory że bez spoilerów ale dodaje z telefonów i jakoś nie widzę tej opcji. Edited June 9, 2019 by Nocnykochanek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 Jak dla mnie wszystkie zdjęcia są tragiczne A tak na poważnie mam mi6 ROM AEX najnowszy Miui cam, gcam stock i na dokładkę gcam do Fu24 i moje zdjęcia są o wiele lepsze Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 Coś nie tak z tymi zdjęciami. Masz TUTAJ kilka przykładowych zdjęć z mi6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nocnykochanek Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 To są cropy z dużego zdjęcia czy jakoś tak się mówi , mały wycinek akurat z butelką żeby pokazać poziom detali na zdjęciu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 To są cropy z dużego zdjęcia czy jakoś tak się mówi , mały wycinek akurat z butelką żeby pokazać poziom detali na zdjęciu Kolego zrobiłem fote powiększyłem maksymalnie , w życiu nie mam tak złego zdjęcia jak ty Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nocnykochanek Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 (edited) Zdjęcia przy słabym oświetleniu do tego, taka ciekawostka że Huawei mimo przysłony 2.2 dużo lepiej radzi sobie przy dałbym świetle . I w tej aplikacji gcam jakiś bug chyba jest bo podgląd przybliżania działa mi tylko do około 2x i później już ko przesuwam suwakiem i nic się nie dzieje . A zdjęcia wychodzą przybliżone. Jest jakaś stabilna w pełni działają wersja ? Edit: porobiłem kilka zdjęć nocnych i muszę wycofać trochę poprzednie słowa , gcam jednak robi robotę . Wycinek zdjęcia z xiaomi Wycinek zdjęcia z Huawei P10 Edited June 11, 2019 by Nocnykochanek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nocnykochanek Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Zdjęcie z Huawei P10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fax93 Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Dnia 10.06.2019 o 07:25, Adamk102 napisał: Jak dla mnie wszystkie zdjęcia są tragiczne A tak na poważnie mam mi6 ROM AEX najnowszy Miui cam, gcam stock i na dokładkę gcam do Fu24 i moje zdjęcia są o wiele lepsze Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Którą masz wersję od fu24? Podziel się informacją :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Którą masz wersję od fu24? Podziel się informacją https://mega.nz/#!gDRCyC4D!yw3b0SaOoMwU6TgREEfq_f0qdxDAjYXG7usTZ2r4xRc Ale i tak najlepsza jest ta od Alexea Mi6 MOD CHAThttps://t.me/Alexey070315forumSprawdź wiadomość użytkownika «Alexe070315»: https://t.me/Alexey070315forum/107245Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Zdjęcia przy słabym oświetleniu do tego, taka ciekawostka że Huawei mimo przysłony 2.2 dużo lepiej radzi sobie przy dałbym świetle . I w tej aplikacji gcam jakiś bug chyba jest bo podgląd przybliżania działa mi tylko do około 2x i później już ko przesuwam suwakiem i nic się nie dzieje . A zdjęcia wychodzą przybliżone. Jest jakaś stabilna w pełni działają wersja ? Edit: porobiłem kilka zdjęć nocnych i muszę wycofać trochę poprzednie słowa , gcam jednak robi robotę . Wycinek zdjęcia z xiaomi Wycinek zdjęcia z Huawei P10 Widzisz a się spieraliśmy o GcamPs Huawei robi tragiczne zdjęciaWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Temat prosimy kontynuować w tym temacie: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts