Jump to content

Czy hard reset usunie wgrany system xiaomi.eu


Kiperek
 Share

Recommended Posts

Tak i zalogować telefon na nowe konto Mi. Google usunie się po resecie do ustawień fabrycznych. Tylko najlepiej odpiąć też telefon z konta Googla (po resecie) z poziomu komputera. Ostatnio potrafi pamiętać nawet po resecie, że był zalogowany i przy próbie dodania nowego konta prosić o hasło do poprzedniego.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...