wolak Posted June 5, 2018 Share Posted June 5, 2018 Siemanko, mam Mi6 od niedawna używam dual SIM, w drugim slocie mam włożoną kartę służbową. Chciałbym wyłączyć ją po godzinach pracy automatycznie. Wiem, że jest taka możliwość ręcznie, ale nie doszukałem się w ustawieniach możliwości zaprogramowania wyłączenia tej karty w wybranych godzinach. Orientujecie się może czy jest taka opcja gdzieś w ustawieniach? Jeżeli nie ma to czy zna ktoś jakąś apkę do czegoś takiego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudijack Posted July 22, 2018 Share Posted July 22, 2018 Przyłaczę sie do pytania Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted July 22, 2018 Share Posted July 22, 2018 @wolak, @dudijack Nie ma takiej możliwości, przynajmniej w ustawieniach MIUI. Musicie posiłkować się jakąś aplikacją zewnętrzną do zarządzania SIM. Choć uważam, że to niekoniecznie bezpieczne, bo będzie wymagało nadania uprawnień do zarządzania kartą. Czym to grozi, chyba nie muszę tłumaczyć... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolak Posted August 7, 2018 Author Share Posted August 7, 2018 @mrosi to może warto dodać taką opcję do miui polska? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted August 7, 2018 Share Posted August 7, 2018 1 godzinę temu, wolak napisał: @mrosi to może warto dodać taką opcję do miui polska? A to już nie do mnie kwestia... @Acid musiałby się wypowiedzieć... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts