vitelek Posted May 27, 2018 Share Posted May 27, 2018 (edited) Telefon 4X pochodzi ze sklepu MI w ARKADII Warszawa. Po właściwym skonfigurowaniu prawidłowo reagował na odblokowanie odciskiem. Nie wiem w wyniku czego, w zakładce "Zarządzaj odciskami palców" pojawiło się takie ustawienie EKRAN BLOKADY: Odcisk palca wyłączony przez ustawienia bezpieczeństwa. Ustawienie to jest szare, a switch nie jest wrażliwy na próby przestawienia, jest zdecydowanie jaśniejszy niż aktywne poniższe przełączniki, np. HASŁO PRYWATNOŚCI. Gdy na zablokowanym ekranie próbuję go aktywować palcem, ekran się tylko "rozjaśnia" + komunikat: "Przesuń w górę, aby odblokować"' Nie mam pomysłu jak uaktywnić ODCISKI PALCA. Przy ustawionym BLOKOWANIE APLIKACJI, odcisk palca jest właściwie obsługiwany, aplikacje odblokowuje. . Edited May 27, 2018 by vitelek Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted August 8, 2018 Share Posted August 8, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts