Sebol Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 Witam szanownych kolegów, na miui ostatnim stabilnym oraz piatkowym nie mogę zainstalować notific 2.3.1. Na CM 11 śmiga, Występuje komunikat błąd parsowania. Ta sama instalka na CM 11 instaluje się normalnie. Ktoś może przetestować i dać znać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 Działało Ci wcześniej? Coś mi się wydaję, że tu chodzi o rozwiązania z nowszego API, z którego czerpie aplikacja co naturalnie powoduje niemożność instalacja na starszym androidzie, a masz 4.1 na mi2s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebol Posted September 4, 2014 Author Share Posted September 4, 2014 Wcześniej nie testowałem bo używałem roma pacman oraz CM 11 i działa rewelacyjnie ale chciałem wrócić do miui i zonk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 Widać 4.1 jest za stary dla tej apki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebol Posted September 5, 2014 Author Share Posted September 5, 2014 Na pewno jest za stary. Instalacja miui eng też nie pozostawia złudzeń. Wygląda na to ,że może być coraz więcej takich sytuacji. Biorąc pod uwagę że Mi2s zostanie olane i nie dostanie oficjalnego KK trzeba coś poszukać innego. Na razie testuję WIUI KK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts