Brendol Posted May 11, 2018 Share Posted May 11, 2018 (edited) Mam Xiaomi Redmi Pro z wgranym najnowszym stable globalem (ale China bo wiadomo, EU nie ma, a potrzebuje język polski, bo to nie dla mnie), i teraz jedyna opcja z tego co wiem zeby przejsc na xiaomi.eu to flash i wgranie fastboot roma, tylko gdzie ja mam niby znalezc fastboot roma do xiaomi.eu. Czy ten ROM da się sflashować? LINK Jeśli nie to nie mam pojęcia skąd wziąć taki ROM w takim razie, ktoś coś? I jeśli ten ROM da się flashować to czy mogę postąpić krok po kroku tak jak w TYM poradniku? Dobra, ściągnąłem ten ROM i nie wygląda mi to na coś co można flashowac przez SP Flash Toola więc moja pytanie brzmi skąd takie coś wziąć Edited May 11, 2018 by Brendol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted May 11, 2018 Share Posted May 11, 2018 (edited) @Brendol Xiaomi.eu nie wgrywa się fastbootem, tylko przez TWRP... Edited May 11, 2018 by Orjon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brendol Posted May 13, 2018 Author Share Posted May 13, 2018 @Orjon dzięki wielkie, poszło bez problemów z twoim poradnikiem. takie pytanko tylko jeszcze, w xiaomi.eu nie ma dzielenia ekranu? Bo na swoim Mi Mix 2 mam Globala 9.5 (9.5.6.0) i mam, a tutaj jest xiaomi.eu 9.5 (9.5.2.0) i nie ma. ogólnie w xiaomi.eu nie ma? czy tam ogólnie dla tego modelu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted May 13, 2018 Share Posted May 13, 2018 Na tym stable nie ma jeszcze. Na dev jest już nawet dla Androida 6 (redmi pro też ma) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts