Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cześć wszystkim, zdaję sobie sprawę że poruszam problem ogólno - wałkowany już w wielu tematach, jednak żaden nie dotyczy bezpośrednio objawów z którymi moja dziewczyna ma do czynienia.
Jeśli się mylę i odpowiedź gdzieś już tam jest to bardzo przepraszam.
Otóż, kupiłem mojej dziewczynie Mi6 niecałe 4 miesiące temu i od samego początku miała z nim problemy natury zasięgu. Podczas połączenia nagle zrywało jej głos i była absolutna cisza, połączenie zawsze trwa dalej, tylko jej nie słychać. Musimy się rozłączyć i spróbować jeszcze raz, czasem się uda że jej nie przerwie. Czasami kilka dni niema kłopotów, czasami są raz za razem. Nieważne kto do niej dzwoni i nieważne w jakim jest miejscu kiedy odbiera. Problemy są całkowicie spontaniczne. Mało tego, przedwczoraj nie mogliśmy do siebie w ogóle zadzwonić, zrywało całkowicie połączenie po sekundzie od jego odebrania, lub wybrania. Bez względu na to czy ja dzwoniłem, czy Ona.
Sieć w której się znajdujemy to Play.
Wersja MIUI jest aktualna, android też.

Może są popieprzone jakoś te VPNy, już sam nie wiem :/

Z góry dziękuję za pomoc.

Posted

Pierwsze co zrób to wybierz na sztywno któregoś operatora z dobrym zasięgiem,  proponuję T-Mobile. Potem zmień preferowany typ sieci na 3g i potestujcie kilka dni.

Posted
Dnia 9.05.2018 o 15:25, maciek04 napisał:

Ja robię tak że jak potrzebuje lepszego neta to przełączam na LTE , a tak to siedzę ma 3g. 

Okej, dzięki. Będziemy testować przez najbliższe dni.

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...