MiUs Posted May 6, 2018 Share Posted May 6, 2018 Witam i proszę o poradę: pobrałem aktualizację MIUI: 8.5.3 (przez komputer) do telefonu i próbowałem zainstalować przez aplikację TWRP (instaluj z karty SD) niestety po aktualizacji, nie wiem, czy do niej doszło, w telefonie uruchamia się TWRP 3.2.1-1. Próbowałem jeszcze raz zainstalować tę aktualizację już z poziomu TWRP, ale efekt jest taki sam. Tę próbę podjąłem kilka razy. Jeszcze raz pojawiło mi się pytanie w TWRP czy zmodyfikować partycję systemową? Proszę o radę, co mam zrobić, aby telefon znów działał. Dziękuję Telefon Mi 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted May 6, 2018 Share Posted May 6, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Na stronie było ostrzeżenie, aby przed aktualizacją zrobić kopię i wipe... Nie czytasz, to masz, teraz leć wipe i licz a to, że wstanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts