gasie Posted May 6, 2018 Share Posted May 6, 2018 (edited) W związku z problemem technicznym jakim niewątpliwie jest wymiana wyświetlacza w Mi6 mam prośbę do użytkowników tego telefonu. Chodzi o sprawdzenie jakiego typu sensor odcisku palca znajduje się w waszych telefonach. Wybierzcie na klawiaturze: *#*#6484#*#* U mnie zgłasza się Goodix. Inne testy typu aida64 pokazują oba typy sensorów (Goodix/FPC), a pliki w telefonie również mam do obydwu. Ciekawe czy u kogoś zgłosi się tylko FPC? Czyli pytanie brzmi: jaki sensor macie pod pkt 8 listy testów? Edited May 7, 2018 by gasie Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojasheck Posted May 7, 2018 Share Posted May 7, 2018 Nie wiem czy pomogę :Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gasie Posted May 7, 2018 Author Share Posted May 7, 2018 Dzięki. Nawet nie chodzi o przeprowadzenie testu, tylko o odczyt rodzaju sensora z tej pierwszej listy (hardware tests) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marycha Posted May 7, 2018 Share Posted May 7, 2018 U mnie zgłasza się tylko FPC 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RSL Posted May 8, 2018 Share Posted May 8, 2018 Goodix Link to comment Share on other sites More sharing options...
orte Posted May 9, 2018 Share Posted May 9, 2018 Goodix Link to comment Share on other sites More sharing options...
gasie Posted May 16, 2018 Author Share Posted May 16, 2018 Zawartość zgodna z komunikatem: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts