grondek Posted May 5, 2018 Share Posted May 5, 2018 Cześć Zakupiłem MiBand 2 oraz "sparowałem" go z Endomondo. Niby serce jest na czerwono w Endomondo, natomiast nie jest uwzględniany nigdzie pomiar. Dodatkowo jeżeli MiBand jest sparowany z Endomondo to na wyświetlaczu nie wyświetlają się informacje o aktualnym tętnie. Czy coś zrobiłem źle czy też aby mieć wyniki tętna trzeba mieć Endomondo Premium? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valdo Posted May 7, 2018 Share Posted May 7, 2018 Musisz mieć włączoną aktywność w MiFit równocześnie z Endomondo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GorgorothPL Posted May 8, 2018 Share Posted May 8, 2018 Ja nie mam Endomondo premium, a puls działa. Podstawowy trick w moim przypadku polega na tym, że w Notify & Fitness ustawiam pomiar pulsu na ciągły. Za pierwszym razem trzeba wejść w Ustawienia Endomondo > Ustawienia akcesoriów > Pulsometr > Czujniki bluetooth smart i tam wyszukać Mi Banda oraz połączyć się z nim. W Notify & Fitness włączyłem widoczność Mi Banda oraz sparowałem go z telefonem - w razie czego, nie wiem czy jest to kluczowe, ale na pewno nie zaszkodzi. Próbuj, powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts