Datan Posted May 4, 2018 Share Posted May 4, 2018 Witam, od niedawna telefon nie pokazuje znaczka QC 3.0 (Piorun w kółku) i ładuje się trochę dłużej.. Wiecie może od czego to wynika? (oryginalny kabel i wtyczka.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojasheck Posted May 5, 2018 Share Posted May 5, 2018 Zrestartuj telefon z połączoną ładowarką. Na jakimś ROMie był bug i to pomagało Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Datan Posted May 5, 2018 Author Share Posted May 5, 2018 Nie pomogło.. Dodam że niby ładuje w qc 3.0 ale przy dopiero gdy kilka razy podłączę ładowarkę, ale znaczka nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
janekk4501 Posted May 5, 2018 Share Posted May 5, 2018 Zmień odwrotnie wtyczkę przy telefonie, ja tak mam na którymś kablu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Datan Posted May 5, 2018 Author Share Posted May 5, 2018 Zmieniałem, gdy nie działał na jednej stronie, na drugiej pokazywał się przez chwilę, lecz w końcu też zniknął. Gdy zrestartuje telefon z podłączona ładowarką to natężenie osiąga 810mA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
przeeemek Posted May 5, 2018 Share Posted May 5, 2018 Może kabel zmień albo ładowarkę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts