Mateusz1992 Posted May 4, 2018 Share Posted May 4, 2018 Witam , nie wiem czy pisze w odpowiednim dziale ale bardziej odpowiedniejszego nie znalazłem A wiec mam pytanie Do was forumowiczów. Przymierzam się do zmiany telefonu. Obecnie mam Note 4X z Miui Polska i chce Kupic Redmi Note 5 w wersji Global. Głownie o co mi chodzi to o soft. Dostępność wersji xiaomi.eu i proces odblokowywania bootloadera itd czyli proces instalacji Miui polska na tym urządzeniu. Może się ktoś wypowiedzieć na ten temat? Jeśli podobny juz jest to z Góry przepraszam i dziękuje za odp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted May 4, 2018 Share Posted May 4, 2018 Redmi 5 Plus? czy może Redmi Note 5 Pro? Bo teraz to już z telefonami namieszałeś... Kolejność jest dokładnie taka sama jak w wszystkich innych telefonach od 2016 roku. Odblokowanie BL > TWRP > MIUIPolska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted May 4, 2018 Share Posted May 4, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts