ulka6 0 Posted May 1, 2018 Report Share Posted May 1, 2018 Potrzebuję pomocy w zgraniu zdjęć z xiaomi mi mix 2S na komputer. Po podłączeniu komputer widzi telefon, jednak kiedy wejdę do niego jest zupełnie pusto...co zrobić, aby np zdjęcia były widoczne na komputerze? Proszę o instrukcję jak dla dziecka - póki co nie jestem biegła w obsłudze mojego telefonu i póki co mam angielsko - chińskie menu , gdyż telefon przyjechał ze mną ze sklepu prosto z Chin i tam sprzedawca zmienił menu na angielskie. Link to post Share on other sites
Kacper Skrzypek 2,180 Posted May 1, 2018 Report Share Posted May 1, 2018 W telefonie powinnaś mieć coś takiego w powiadomieniach jak USB charging this device (albo podobnie) - klikasz na to i potem musisz wybrać w dymku Use USB to transfer files (MTP). Potem powinno już być widoczne na komputerze. 1 Link to post Share on other sites
ulka6 0 Posted May 1, 2018 Author Report Share Posted May 1, 2018 Dzięki już działa Link to post Share on other sites
mrosi 1,344 Posted May 4, 2018 Report Share Posted May 4, 2018 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to post Share on other sites
Recommended Posts