Murzyn277 Posted April 24, 2018 Share Posted April 24, 2018 Witam Telefon upadł i pękła tylna klapka. Zamówiłem już tylna klapke, wiem jak zdjąć klapkę, ale nie mam pojęcia jak zamontować, czy wystarczy dobrze wyczyścić korpus ze starego silikonu/kleju i docisnąć nowa i gotowe? Mam w domu klej b7000, czy mogę go użyć? Trzeba klapkę podgrzewać po operacji, żeby klej złapał dobrze? Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojasheck Posted April 26, 2018 Share Posted April 26, 2018 Są tasiemki dwustronne do ponownego montażu panelu. YouTube -> JerryRigEverything Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fps Posted April 27, 2018 Share Posted April 27, 2018 Dokładnie jak napisał użytkownik wyżej, nie stosuj kleju tylko są fajne taśmy dwustronne. O wiele przyjemniejsza praca, nic się nie wylewa itp. Trzyma w sumie tak samo a o wodoszczelności mowy i tak w Mi6 nie ma więc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts