Debcu Posted April 24, 2018 Share Posted April 24, 2018 Witam. Po wczorajszej aktualizacji nie można pobrać nowych motywów ani się zalogować. Możliwość edycji też się zmieniła. Wie ktoś jak wrócić do starej wersji lub naprawić ta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robcik Posted April 24, 2018 Share Posted April 24, 2018 Zmień region na Indie albo Szwajcarię i pojawią Ci się motywy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abc00 Posted April 24, 2018 Share Posted April 24, 2018 https://miuipolska.pl/aplikacja-motywy-i-wiadomosci-w-chmurze-znikna-z-miui/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debcu Posted April 25, 2018 Author Share Posted April 25, 2018 Dziękuję za szybką odpowiedź, pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
QMiui Posted May 11, 2018 Share Posted May 11, 2018 Dnia 24.04.2018 o 11:32, Debcu napisał: Witam. Po wczorajszej aktualizacji nie można pobrać nowych motywów ani się zalogować. Możliwość edycji też się zmieniła. Wie ktoś jak wrócić do starej wersji lub naprawić ta? Ja odinstalowałem aktualizację i jest ok, wszystko działa jak poprzednio z dostępem do sieci , oczywiście zaznaczyłem "ignoruj" w aktualizacjach systemowych.Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts