kuczka76 Posted April 18, 2018 Share Posted April 18, 2018 Kupiłem używanego Xiaomi Redmi 4 A , i podczas pierwszej konfiguracji pojawia się problem . Nie mogę nic zrobić ponieważ wyskakuje informacja ; Urządzenie zostało zresetowane .Aby kontynuować zaloguj się na konto Google które wcześniej było synchronizowane na tym urządzeniu. Na dole trzeba wpisać adres e mail o poprzedniego właściciela i hasło ale nie mogę go dostać od niego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atruss Posted April 18, 2018 Share Posted April 18, 2018 hard resetem próbowałeś? Hard reset i wtedy wybierz na nowo konfigurację Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuczka76 Posted April 18, 2018 Author Share Posted April 18, 2018 Niestety hard reset nie pomaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted April 18, 2018 Share Posted April 18, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Nic nie zrobisz. Możesz próbować usunąć blokadę FRP od Googla. Jak na razie masz ładny przycisk do papieru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts