Melitz Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 Cześć, Chciałbym zainstalować na moim Mi6 GCam, gdyż słyszałem, że dzięki temu jest lepsza jakość zdjęć. Problem tkwi w tym, że nie wiem za bardzo jak to zrobić. Stosowałem się do jednej instrukcji, zainstalowałem Magiska itd. lecz to nic nie zmieniło. Ucieszyłbym się, gdyby ktoś rozpisał mi dokładnie co i jak trzeba zrobić, aby to zainstalować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted April 17, 2018 Share Posted April 17, 2018 Cześć, Chciałbym zainstalować na moim Mi6 GCam, gdyż słyszałem, że dzięki temu jest lepsza jakość zdjęć. Problem tkwi w tym, że nie wiem za bardzo jak to zrobić. Stosowałem się do jednej instrukcji, zainstalowałem Magiska itd. lecz to nic nie zmieniło. Ucieszyłbym się, gdyby ktoś rozpisał mi dokładnie co i jak trzeba zrobić, aby to zainstalować. Jaki soft?Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melitz Posted April 17, 2018 Author Share Posted April 17, 2018 Jaki soft?Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaI mam dostępną aktualizację do 8.3.29, której nie mogę zainstalowaćWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted April 17, 2018 Share Posted April 17, 2018 I mam dostępną aktualizację do 8.3.29, której nie mogę zainstalowaćWysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaNormalnie instaluj aktualizacje przez twrp a modul dograj przez magiska. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melitz Posted April 17, 2018 Author Share Posted April 17, 2018 Normalnie instaluj aktualizacje przez twrp a modul dograj przez magiska. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Wyskakuje błąd przy próbie instalacji aktualizacji, a moduł instalowałem przez magiska Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Wyskakuje błąd przy próbie instalacji aktualizacji, a moduł instalowałem przez magiska Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka .Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted April 17, 2018 Share Posted April 17, 2018 Jaki blad? Modul nie tenWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melitz Posted April 17, 2018 Author Share Posted April 17, 2018 Jaki blad? Modul nie tenWysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaA jaki moduł mam zainstalować?Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted April 17, 2018 Share Posted April 17, 2018 A jaki moduł mam zainstalować?Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaJakiego twrp uzywasz?Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melitz Posted April 17, 2018 Author Share Posted April 17, 2018 O to chodzi?Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted April 17, 2018 Share Posted April 17, 2018 O to chodzi?Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaTak jest. Ok. Sciagnij najnowsze miui polska i wrzuc. Daj znacWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melitz Posted April 17, 2018 Author Share Posted April 17, 2018 Tak jest. Ok. Sciagnij najnowsze miui polska i wrzuc. Daj znacWysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaNie muszę wtedy formatować telefonu ani nic? Bo mam teraz xiaomi.euWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted April 17, 2018 Share Posted April 17, 2018 Nic. Po instalacji mozesz dalvic/cacheWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melitz Posted April 17, 2018 Author Share Posted April 17, 2018 5 godzin temu, simcold napisał: Nic. Po instalacji mozesz dalvic/cache Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka A wiesz dlaczego nie da się pobrać Miui Polska na Mi6 a na inne modele da się? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartekffw Posted April 17, 2018 Share Posted April 17, 2018 Aktualnie mam 8.3.22 za pomocą magisk zaladowałem FRONTCAM_PORTRAIT_FIX_MI6_8.3.1-8.3.20 + .zip po tym ta wersja lub nowsza MGC_5.1.018_FINAL_3.4A.apk. I śmiga. Tu we wcześniejszych postach szukaj plików https://forum.xda-developers.com/mi-6/themes/google-camera-hdr-t3655762/page127 Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted April 17, 2018 Share Posted April 17, 2018 A wiesz dlaczego nie da się pobrać Miui Polska na Mi6 a na inne modele da się?A wez starsza wersje. Wycofali na nasz bo bootloopyWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melitz Posted April 17, 2018 Author Share Posted April 17, 2018 Aktualnie mam 8.3.22 za pomocą magisk zaladowałem FRONTCAM_PORTRAIT_FIX_MI6_8.3.1-8.3.20 + .zip po tym ta wersja lub nowsza MGC_5.1.018_FINAL_3.4A.apk. I śmiga. Tu we wcześniejszych postach szukaj plików https://forum.xda-developers.com/mi-6/themes/google-camera-hdr-t3655762/page127I jest duża różnica w jakości zdjęć?Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartekffw Posted April 17, 2018 Share Posted April 17, 2018 Zauważalna Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted April 17, 2018 Share Posted April 17, 2018 I jest duża różnica w jakości zdjęć?Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaW dzien zadna. W nocy owszemWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melitz Posted April 17, 2018 Author Share Posted April 17, 2018 W dzien zadna. W nocy owszemWysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaTo świetnie, jutro spróbuję to wszystko zainstalowaćWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipO21 Posted April 18, 2018 Share Posted April 18, 2018 Zróbcie test przed / po zmianie softu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melitz Posted April 18, 2018 Author Share Posted April 18, 2018 22 godziny temu, simcold napisał: A wez starsza wersje. Wycofali na nasz bo bootloopy Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka A mógłbym prosić o link do starszej wersji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melitz Posted April 19, 2018 Author Share Posted April 19, 2018 Dobra, zainstalowałem już najnowszą wersję MIUI. Co teraz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted April 20, 2018 Share Posted April 20, 2018 Dobra, zainstalowałem już najnowszą wersję MIUI. Co teraz?Na najnowszej nie dziala gCamWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melitz Posted April 20, 2018 Author Share Posted April 20, 2018 Na najnowszej nie dziala gCamWysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaTo będę miał teraz zainstalować starszą?Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted April 20, 2018 Share Posted April 20, 2018 To będę miał teraz zainstalować starszą?Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka8.4.4Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melitz Posted April 20, 2018 Author Share Posted April 20, 2018 8.4.4Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaNo mam 8.4.4Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melitz Posted April 20, 2018 Author Share Posted April 20, 2018 Co dalej mam zrobić?Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted April 20, 2018 Share Posted April 20, 2018 Co dalej mam zrobić?Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalkahttps://www.file-upload.com/j5l1qcnnq5vkWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melitz Posted April 20, 2018 Author Share Posted April 20, 2018 https://www.file-upload.com/j5l1qcnnq5vkWysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaI przez Magiska zainstalować?Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted April 20, 2018 Share Posted April 20, 2018 I przez Magiska zainstalować?Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaSiWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melitz Posted April 20, 2018 Author Share Posted April 20, 2018 SiWysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaNie da się, pojawiła się taka informacja. Zainstalować przez TWRP czy co?Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted April 20, 2018 Share Posted April 20, 2018 Nie da się, pojawiła się taka informacja. Zainstalować przez TWRP czy co?Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaDziwne. TakWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melitz Posted April 20, 2018 Author Share Posted April 20, 2018 Dziwne. TakWysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaZrobione, co teraz?Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted April 20, 2018 Share Posted April 20, 2018 Zrobione, co teraz?Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaZainstaluj gCam. To juz sobie wygooglujWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melitz Posted April 21, 2018 Author Share Posted April 21, 2018 Dnia 20.04.2018 o 16:20, simcold napisał: Zainstaluj gCam. To juz sobie wygoogluj Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Dzięki za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts