limak Posted April 11, 2018 Share Posted April 11, 2018 (edited) witam ,jak odnaleźć właściciela telefonu ,jeśli telefon jest zablokowany kodem lub podaje część znaków konta xiaomi? Edited April 11, 2018 by limak Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamPaw Posted April 11, 2018 Share Posted April 11, 2018 Naładuje tel i czekaj za zadzwoniWysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
limak Posted April 12, 2018 Author Share Posted April 12, 2018 (edited) niestety sytuacja jest troche bardziej skomplikowana ,obydwa telefony trafiły do mnie bez karty sim ,jeden został przyniesiony do wyzerowania ,drugi został włożony do kieszeni w siedzeniu taksówki przez pasażera już bez tacki na kartę sim,więc prawdopodobnie ukradziony z imprezy. na jednym wyświetla się imie i nazwisko, na zablokowanym pinem ekranie ,na drugim że telefon jest powiązany z kontem xiaomi, próbowałem pisać przez fb, niestety bezskutecznie. Edited April 13, 2018 by limak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted April 12, 2018 Share Posted April 12, 2018 Nic raczej nie zrobisz, sam numer konta Xiaomi nic sobą nie reprezentuje. Wydaje mi się, że możesz telefony odnieść na policję, tylko trzeba pamiętać, aby od policji wziąć kwitek, że dany telefon się tam zostawiło (na kwitku powinien być model i nr IMEI), tak na wszelki. Przez blokadę się nie przebijesz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
limak Posted April 12, 2018 Author Share Posted April 12, 2018 dziękuję za odpowiedź ,w ostateczności trafią na policje z potwierdzeniem oddania ,pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
djdaros10 Posted September 13, 2018 Share Posted September 13, 2018 Zostaw dla siebie i policja i tak bodajże po dwóch latach weźmie je dla siebie jak nikt się po nie, nie zgłosi Link to comment Share on other sites More sharing options...
yetson Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Poważnie tak jest, że policja taki telefon po pewnym okresie bierze dla siebie? Zawsze myślałem, że coś robią w tym kierunku, aby takiego gościa znaleźć, chociaż pewnie to dla nich zbyt duża fatyga :p- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts