marekneo Posted April 6, 2018 Share Posted April 6, 2018 Cześć.Czy ktoś ma może podobny problem z bluetooth w mi6 co ja? Ciągle rozłącza wszelkie połączenia a jak już uda się połączyć na dłużej to jakość tego łączenia jest niska. Dla przykładu, samo ciągle mi rozłącza połączenie z fitbitem i słuchawkami. Jak połącze się już ze słuchawkami lub głośnikiem to muzykę normalnie przerywa chwilami. Ciągle zrywa połączenie z transmiterem i muszę ręcznie się ponownie łączyć. Mam już ten telefon z 7 miesięcy i wcześniej nie miałem takich problemów. Może ktoś wie czego to wina i jak to rozwiązać. Z góry dziękuję za pomoc. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mytoogarow Posted April 6, 2018 Share Posted April 6, 2018 Sprawdź czy jak wyłączysz wifi problem też będzie występowałWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted April 6, 2018 Share Posted April 6, 2018 Na jakim sofcie siedzisz??Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
marekneo Posted April 7, 2018 Author Share Posted April 7, 2018 Spróbuję włączyć Wi-Fi chodź jest mi potrzebne i zobaczę jakie efekty. Soft jak w załączniku. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts