samicki Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Witam Odrazu zaznaczę że w poprzednich postach nie znalazłem odpowiedzi na pytanie. Otóż zamontowałem ostatnio radio w samochodzie - Pioneer mvh-s300bt.Z radiem łącze się stosunkowo bez problemów, gdy ktoś zadzownie mogę odebrać i wsyztsko działa. Z kolei dwa problemy nie dają mi spokoju:- telefon nie synchronizuje książki telefonicznej;- gdy chce puścić muzykę pokazuje mi wszystko dobrze na radiu, piosenke i tak dalej, mogę nawet sterować radiem( przewijanie, przełączanie piosenek, stopowanie ) , problem w tym że nie ma dźwięku, nawet najmniejszy szmer nie wydobywa się z głośników. Dodam jeszcze że dizisaj próbowałem połączenia z iPhone 7 oraz Xperia X8 ( czy jakoś tak ) i nie było najmniejszych problemów, wsyztsko działa tak jak powinno. Moja wersja to global 9.2 ( 9.2.3.0 OCAMIEK) Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Dodam jeszcze że przy połączeniach z innymi urządzeniami ( głośnik, słuchawki) nie mam tego problemuWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
wojasheck Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 Próbowałeś zmienić kodek w ustawieniach dewelopera? Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 1
samicki Posted April 6, 2018 Author Posted April 6, 2018 Dzięki Wielkie, nie wiedziałem o istnieniu takiej opcji. Sprawdzę później i się odezwę Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Sukces !!! Zmiana kodeka dźwięku pomaga wsyztsko gra. Jest tylko jeden problem, trzeba to zmieniać ręcznie przy każdorazowym podłączeniu się do radia. Zna ktoś sposób żeby go w jakoś "zapisać"? Sprawdziłem teraz z głośnikiem bluetooth - telefon automatycznie wybiera poprawy kodek natomiast z radiem za każdym razem zły ;/ Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 1
Recommended Posts