Korolm 0 Posted April 5, 2018 Report Share Posted April 5, 2018 Cześć, Wczoraj kupiłem BIPa i mam problem z synchronizowaniem aktywności. Generalnie wszystko działa, synchronizowane są kroki, tętno, zegarek wyświetla powiadomienia. Podczas biegania wszystko działało bardzo dobrze, jednak trening nie zsynchronizował się z telefonem. Na zegarku informacja "1 item not sync", w aplikacji "0 activities". Szukałem w internecie, jednak ten problem nie pojawiał się często, a podane rozwiązania nie działały u mnie. Telefon: Xiaomi Redmi 4XMi fit: 3.3.1BIP firmware: V0.1.1.14 Próbowałem też na 3.3.4.6 i FW v0.1.1.17, ale nie działało. Ma ktoś pomysł co może być przyczyną problemu? Z góry dziękuję za pomoc Link to post Share on other sites
Toldo 38 Posted April 5, 2018 Report Share Posted April 5, 2018 Może MiFit nie ma jakichś uprawnień? Próbowaleś ręcznie synchronizować (przesunąć paluchem w dół na głównej stronie w MiFit)? Link to post Share on other sites
Korolm 0 Posted April 5, 2018 Author Report Share Posted April 5, 2018 28 minut temu, Toldo napisał: Może MiFit nie ma jakichś uprawnień? Próbowaleś ręcznie synchronizować (przesunąć paluchem w dół na głównej stronie w MiFit)? Próbowałem, jak wejdę w aktywności w Mi Fit i przesuwam palcem w dół, to przez chwile wyświetla "synchronizowanie aktywności", ale nadal zostaje 0 aktywności. Na głównym ekranie synchronizuje kroki, puls, itd, ale bez aktywności. Na jakimś zagranicznym forum znalazłem coś takiego: " please check setting of items to be sync ". Ale nigdzie nie widzę takich ustawień w Mi Fit. Link to post Share on other sites
wjarzab 2 Posted April 8, 2018 Report Share Posted April 8, 2018 U mnie niestety to samo. Dodatkowo przy aktywnosciach wyswietla zla date, np dzisiaj 9 kwiecien. Link to post Share on other sites
Krzysztoff 4 Posted May 4, 2018 Report Share Posted May 4, 2018 U mnie to samo. Aktywność z 22.04 i z dziś nie synchronizują się. Dodam, że obie te aktywności są powyżej 10km. Wszystkie inne poniżej 10km mam zsynchronizowane. Link to post Share on other sites
Recommended Posts